hur man får tillbaka tillsammans med ditt ex – en bra strategi för att sätta det i rörelse

En perfekt relation är som en dröm, inser ni inte att det var bra tills du får ut av det. Som ordspråket säger, du har ingen aning om vikten av något i ditt liv tills du förlorar det. Detta gäller särskilt för relationer. Med en upplösning kan plåga och bokstavligen, hjärtskärande. Ändå kan vilja ditt ex tillbaka i ditt liv att bli ännu mer så. Det är en stor missuppfattning att få tillbaka tillsammans med ditt ex är nästan omöjligt. Här är en omfattande plan för hur man får tillbaka tillsammans med ditt ex.

Hela idén bakom att få tillbaka med ditt ex innebär att dra på de känslomässiga strängar mellan dig, desamma som hållit er tillsammans. Först måste du förstå orsakerna bakom uppbrottet. Var det på grund av en brist på kommunikation, eller kanske alltför många gräl. Oavsett anledning, det finns alltid ett sätt att fixa det.

Men först måste du förstå vad din roll var i upplösning. Efter att ha fått en uppfattning om din roll, måste du se till att det inte händer igen. Nästa, agera normalt runt ditt ex nästa gång du ser henne eller honom. Tigger inte och vädja för dem att ta dig tillbaka eftersom du missar dem. Kom ihåg att ni båda bröt upp, vilket innebär att de förmodligen fortfarande saknar dig också. Använd ditt minne om dem. Om de gillade en viss klädsel eller något annat, använda det till din fördel. Var avslappnad i dina kommentarer och be ditt ex att ha kaffe med dig eller ta en kort promenad. Lita på det faktum att den här personen en gång älskat dig och förmodligen fortfarande gör. Använd denna kunskap utan att falla som desperat.

Inledningsvis gör ingenting omedelbart efter uppbrottet. Detta sätt han eller hon kommer att börja saknade ditt företag. När du har varit isär i två veckor, försöka få tillbaka kontakten med ditt ex genom någon form av ömsesidig aktivitet. När tillsammans, kan du nämna att du har tänkt på den tid du spenderat tillsammans. Hitta glada saker att fokusera på och prata med varandra om aktuella händelser eller ens sport. Undvik samtal om din tidigare relation. Detta är den viktigaste delen och det är en stor del av hur man får tillbaka tillsammans med ditt ex.

Efter dessa åtgärder bör tillåta dig att återuppväcka kärleken mellan dig och ditt ex. Utnyttja det faktum att ingen någonsin får över en upplösning i en månads tid. Kom tillbaka med dem innan det är för sent, men ser inte desperat.