hur man får tillbaka tillsammans med mitt ex – 2 lätt att tillämpa åtgärder

Har du bara bryta upp med ditt ex nyligen? Troligen, du undrar nu hur man får tillbaka tillsammans med ditt ex. I själva verket hoppas du att få honom eller henne tillbaka direkt. Tja, du är definitivt inte ensam. Många människor känner på samma sätt också!

Även om det är inte lätt att få ett ex tillbaka, är det definitivt inte omöjligt. Om att komma tillbaka tillsammans med ditt ex är vad du vill, här är 3 enkla att tillämpa steg som du kan följa.

1) Du måste godkänna bryta upp

Jag vet att jag vet. Det är för mycket att begära av dig.

Men det finns ett syfte bakom acceptera bryta upp. Sanningen är, om du håller fast vid på ditt ex, kommer det inte att hjälpa dig att få honom eller henne tillbaka. I själva verket kommer det att trycka bara ditt ex bort.

Du kommer att göra mycket bättre genom att komma överens om och acceptera bryta upp. Det finns även fördelar för att komma överens med att bryta upp. Först kommer det att ta bort en massa spänningar som finns mellan dig och ditt ex. Det andra, det ger er båda mer tid att reflektera över relationen.

Om ditt ex äntligen inser att de inte kan leva utan dig, kommer de att vara den som börjar förfölja er istället.

2) avbröt all kontakt

Detta är direkt relaterad till steget ovan. Genom att skära av all kontakt, berättar du ditt ex att du verkligen har accepterat att bryta upp. Om han eller hon vill bli ihop med dig, kommer han eller hon att vara den som gör jagar istället.

En annan fördel med detta är att genom att skära av all kontakt, kommer du ge ditt ex möjlighet att sakna dig.