hur man gör det upp till din pojkvän efter ett slagsmål

Du och din kille hade en stor kamp. Du hatar när ni två argumentera men du vet att meningsskiljaktigheter kommer en del med kärleksfull någon. Fortfarande, nu tänker tillbaka på det du känner dåligt för några av de saker du sa till honom. Även om en viss tid har gått sedan striden, kan du fortfarande känna spänningen mellan er två. Saker är inte tillbaka till det normala och du vill ha dem. Att veta hur man gör det upp till din pojkvän kan hjälpa till att föra processen framåt så att konflikter och all den känslomässiga smärta som gick med det är bara ett avlägset minne. Att få honom att känna sig närmare dig igen är definitivt inom räckhåll.

Att förstå hur man gör det upp till din pojkvän börjar med att erkänna hur oerhört viktigt en uppriktig och innerlig ursäkt är. Tills du berätta för honom att du har djupa ånger, han kommer inte att veta det. Du kan helt enkelt berätta för honom att du är ledsen, men det kommer inte att hålla så mycket vikt som det skulle om du förklara exakt vad du ber om ursäkt för. Han behöver höra du erkänner dina misstag. Detta är ett svårt steg och kan bevisa känslomässigt utmanande. Du är generad av ditt beteende så det är naturligt att vilja sopa det under mattan och ut ur ditt liv. Du kan inte göra det ändå. Du måste äga upp till det och sedan förklara att du har lärt dig av det och kommer inte att upprepa samma misstag igen.

Du bör också uppmuntra honom att berätta vad han känner. Vi vet inte alltid inser hur mycket ord kan såra män. Vi är vana vid att vara de som får så känslomässigt efter ett argument men det verkligen påverkar män lika mycket. Din pojkvän kan bära runt en hel del ilska och förbittring över vad som hänt och tills han har en chans att prata om det, kommer det inte få löst. Förklara för honom att du vill hjälpa till och att du är villig att lyssna. Säg till honom att du ska göra ditt bästa för att inte överreagera eller flyga bort handtaget. Bara ge honom ordet för att säga sin mening. Betrakta det ett sätt för honom att rengöra sina känslor så att ilskan kan slutregleras.

Du måste vara stark under detta och inse att komma över en mycket stor kamp kan ta lite tid. Men om du är fast beslutna att utjämning över saker med din kille, kan du få det att hända. Bara hålla berättar för honom att du älskar honom och han kommer att se uppriktigheten i dina ögon och hör det på din röst. Det kommer att hjälpa oändligt