hur man gör upp med ditt ex

Om du gick nyligen igenom en upplösning kanske du undrar hur du kan göra upp med ditt ex och kanske vinna sin kärlek tillbaka igen. Vet detta, är det mycket möjligt att göra, men du måste ta några steg för att få det att fungera.

vad som gick fel

Du behöver göra några djupa tankar nu och fundera vad som egentligen gick fel mellan 2 av er. Försök att tänka på saker som ditt ex sa till dig, även om det verkade godmodig skämt, saker han eller hon ville göra och du aldrig gjorde, och mer personliga saker som du förmodligen kan tänka. Vara sant om detta till dig själv. Det är viktigt.

Inte pressa inte ditt ex

Göra upp med ditt ex kanske inte fungerar på en viss dag. Ofta är det bäst att låta någon tid gå innan du börjar ringa ditt ex, eller ens skicka ett SMS. Ingen ursäkt fungerar inte den mottagande parten är på humör för att acceptera det. Om humöret blev hård mellan 2 av er, låta tiden coola saker ned så ditt ex kommer att vara öppen för era ord och inte känslomässigt oförmögna att höra dem.

Var inte svag om du inte behöver vara

Be om ursäkt är bra, men du behöver inte vara en vekling för att göra det. Vad jag menar med det är att du inte ska ta ansvar för saker som inte var ditt fel. Om ditt ex gjorde något fel liksom, ringa dem på den försiktigt samtidigt som du försöker att göra upp igen. Om du inte gör det kommer det inte att sitta bra eftersom du verkar behövande och klängig.

Inte i-försök och inte over-försök

Ofta är en ursäkt räcker inte och det är okej att prova igen efter några dagar eller veckor. Dock bör du inte slösa ditt liv att försöka om och om igen för att göra upp med ditt ex. Ibland är det bara inte fungerar och du måste gå vidare. Detta är dock ofta inte fallet. Om du spelar dina kort rätt du har en god chans att få tillsammans med ditt ex igen.

Om du kan ärligt säga till dig själv: “Jag vill komma tillbaka till mitt ex” och du är villig att göra en insats, spendera 3 minuter att läsa följande sida för att få några utmärkta psykologiska knep som kommer att få dig tillbaka med ditt ex snabbt .