hur man kan locka män lagar attraktion

Det finns kemin mellan de två könen. Kvinnor försöker locka män och likaså män försöker också att locka kvinnor när de möts. Men poängen är inte den attraktion stannar med bara en kvinna eller man eller är det med många? Då det kallas flirta. Men när det händer med någon kvinna eller man då det kallas kärlek. Så du måste bestämma om du bara flirta eller gärna älska en man i ditt liv. Oavsett vilket beslut du måste först veta konsten att attraktion mot det motsatta könet.

Lagar attraktion säger att motsatta poler attraherar. Så det är ett naturligt fenomen att kvinnor och män attraherar varandra. Men när du bara vill ha en man att älska dig då du måste definitivt spela snabbt för att få mannen uppmärksamhet och få honom att se din väg.

Hur kan detta göras? Ska du dansa som en dam för att få män att locka? Eller kanske försöka skrika eller tjuta för att fånga hans omedelbara uppmärksamhet? Tror du något dumt eller annat sätt kommer att få hans uppmärksamhet mot dig. Tänk om han börjar att uppmärksamma dig hur du upprätthålla uppmärksamhet och locka mannen att ytterligare göra honom intresserad. Allt detta kanske ser komplicerat och förvirrande. Men det är en mycket intressant rollspel och med rätt inställning kan du göra någon form av envis man att vända och titta på dig och få lockade.

välja rätt man

Välj rätt man och göra rätt drag. Du vill inte locka din chef uppmärksamhet i ett försök till hörn hans personliga assistent. Så när du väljer den man göra några underjordiska uppgifter kontroll och ta reda på hans sympatier och antipatier. Om du vet att han gillar blå färg och älskar doften av rosor gå för en shoppingrunda och få de bästa blå plagg och parfymer och få börjat försöka på en total makeover.

klä förnuftigt

I din entusiasm för att locka din man, överdriv inte saker med över dressing eller göra alltför många insatser. Inte ens göra ett intryck av att ni alla är inställda på att locka honom. Spela cool och chill out och aldrig riktigt tänka för mycket om hela affären. Bara vara runt och nära honom bara för att märkas först. När han ser dig runt flera gånger att han kommer att börja märka dig och få nyfiken på att veta mer om dig. När du skapar denna nyfikenhet då måste man verkligen agera coolt och se till att du alltid är upptagen.

hålla honom väntar

När en man är attraherad av dig få honom att tänka på dig mer och mer och låta mannen komma efter dig. När du hittar en plats i hans sinne så är det inte för långt för att komma till hans hjärta. Så bara de första stegen är svåra men när cupid slår honom hårt vägen blir lätt.