hur man kan stoppa din skilsmässa genom att avsluta ditt äktenskap

Hur man kan stoppa din skilsmässa genom att göra motsatsen till vad du tycker

Det mest naturliga sak att göra när du inser att din make har tröttnat på ditt äktenskap eller relation är att göra dem lovar, betala dem mer uppmärksamhet och även vädja till dem att inte lämna dig. Detta kan tyckas vara rätt sak att göra för att stoppa din skilsmässa men i verkligheten kommer väldigt sällan lyckas. Om du vill ge dig själv den bästa chansen att få din make tillbaka då du måste göra precis tvärtom.

Gör inte falska löften eller åberopa

Göra löften och inlaga med din partner gör att du ser svag och patetisk och ärligt talat inte mycket attraktiv. Om du gör det så är du mer benägna att göra saker värre än bättre. För många år sedan var jag i ett förhållande som visar det meningslösa i att jaga din missnöjda make och hur effektiv den exakta motsatsen strategi kan vara.

Vi hade varit tillsammans i 3 lyckliga år när min flickvän bestämde sig för att ta en kurs i en stad 6 timmar bort. Jag var stödjande och sätta hennes bästa intressen framför mig och vi båda överens om att vi skulle hålla ihop och slå sig ner när kursen var över. Vi såg varandra sällan under de 2 åren av kursen och även om min entusiasm aldrig misslyckats jag kunde känna att hon driver bort från mig.

Jag försökte att få se henne oftare och gjorde allt jag kunde för att göra henne glad, men när hon äntligen återvände jag kunde se att förhållandet inte kommer att vara samma som det var innan. Jag arbetade hårt på att vinna tillbaka henne i nästan ett år, men jag kunde se att hon inte var intresserad och att jag bara gör saker värre.

Jag berättade för henne att det var över och det oväntade hände

Jag beslutade slutligen att nog var nog och sa till henne att det var över. Jag kunde bara inte leva så längre. Reaktionen fick jag tog mig helt på sängen. Plötsligt vill hon göra en go relationen och kan inte förstå varför jag vill avsluta det. Plötsligt är jag bad boy när jag hade försökt rädda oss för de senaste 3 åren.

Hur man kan stoppa din skilsmässa genom backade bort

Den läxa jag lärt mig den dagen är att man aldrig ska jaga ett misslyckat förhållande. Istället bör du vara stark och se till att du har ett liv bortsett från din älskade. Gör inte åberopa eller göra falska löften, men se till att hon ser dig gå ut väl presenteras, lycklig och leva ditt eget liv. Detta kommer att göra dig mycket mer attraktiv för din partner och kan bara rädda din skilsmässa eller relation.