hur man kan undvika att gå alltför långt med kommunikation när du vill att ditt ex tillbaka

“Jag är ledsen, kan jag bara … inte vi lösa det här? Vänligen ring mig. Vänligen hålla kontakten. Jag behöver höra från dig. “Är detta ett budskap som låter (eller ser ut) bekant för dig? Är det ett meddelande som du har skickat till ditt ex efter att han / hon gjorde slut med dig? Om inte, är du på rätt spår. Om så, har du fallit offer för termen “textmeddelande terrorism.”

Visst är det sista du vill göra efter ett uppehåll är upp driva ditt ex ännu längre från dig, särskilt om du vill få ditt ex tillbaka. Genom att ständigt skicka textmeddelanden, e-post, brev, snabbmeddelanden eller göra korta täta telefonsamtal och lämnar desperata röstmeddelanden eller kommentarer på din mans blogg eller ens tillfälligtvis dyka upp där ditt ex är att du deltar i TMT. Inte bara har du blivit något obehagligt, har du också lyckats irritera ditt ex till den grad att vilja hålla sig borta från dig och kanske aldrig se dig igen.

Om du redan har gjort dessa misstag du kan börja om din chans att få ditt ex tillbaka genom att stoppa nu. Om du inte har, vara försiktig så att du inte startar. Någon av dessa misstag kan hända under ett ögonblick av svaghet, så tänk när du är frestad. Var säker på att du klarar att ställa in telefonen ner eller slå delete.

Gör något eller flera av de nämnda “brott” är förödande för din relation, eftersom det innebär att du inte har gett dig själv tid att läka. När en upplösning inträffar, är det oftast bäst för personen som gjorde bryta upp för att hålla kontakt eftersom han / hon kommer att veta när han / hon är beredd att diskutera något och om det finns en chans att komma tillbaka med honom / henne. Ibland kan detta ta lång tid, men det är bäst för dig att inte ta kontakt när du känner dig så sårad.

Ge er båda lite tid att komma över smärtan. Efter ungefär en månad av ingen kontakt-det innebär att ha erövrat ditt behov av att text eller meddelande ditt ex-du har rätt att få tillbaka kontakten med ditt ex. Om han / hon vill gå vidare, acceptera det, men om du kan bevisa för honom / henne att du har ändrat lite och att du är mogen nog att hantera en känslomässig turbulens, vilket sannolikt kommer att imponera på ditt ex.

Lycka till på din vandring och kom ihåg att du har vänner och familj för att hjälpa dig igenom din tuffa tid. De kommer att vara mer än villiga att skydda din telefon för dig när du känner dig mest sårbara för din önskan om textning.