hur man kan uppmuntra din pojkvän att ringa oftare

Att bygga en relation kräver känslig balans för att det ska hålla sig flytande. Intressant nog är en av de saker som skapar problem att komma så nära att ni båda blir bekväm med status quo.. När du når en sådan platå, kommer du tenderar att ta romantik för givet, som kommer att börja skapa friktion. Det första som kommer att drabbas är kommunikationen mellan dig och din pojkvän. Din pojkvän kommer särskilt att sluta använda telefonen.

Under de tidiga stadierna av din relation, kommer din pojkvän att vara mer benägna att kalla dig ganska ofta. Stundom kan han ringa bara för att säga hej eller för att höra din röst. Men eftersom relationen blir starkare, får hans telefonsamtal börjar komma gradvis mindre ofta. Eftersom denna förändring startar, kan du ta det för givet och därför inte ge det något meddelande. Efter en viss tid, kan problemet utvecklas till sådana proportioner att din relation med kan sluta.

Detta är en situation som många av oss möter som kvinnor. Detta är något som pussel många av oss och vi vänder oss ut och in i ett försök att bestämma vad problemet kan vara.

Om du tittar på saken noga, kommer du att inse att var och en av er faktiskt spelat en viss roll i att föra över situationen. Med tanke på de olika sätt på vilka vi kommunicerar, det finns möjligheter som du kan ha vidtagits några åtgärder som lett din pojkvän mot vägen av tystnad även utan att ta notis.

Ändra din metod

På grund av vår sociala natur, njuter vi spendera massor av tid att prata med män. Kanske du såg inget fel med att kalla honom då och då. Medan det finns egentligen inget brott i ringa din pojkvän, är det problem som du kommer att göra honom vänja väntar på ditt samtal.

Om du vill uppmuntra din pojkvän att ringa oftare, sluta dina samtal. När han inte hör av dig under en tid, kommer han att plocka upp telefonen och ringa dig. Och han kommer inte att göra det bara en gång.