hur man slåss negativa uppbrott känslor

Tänk dig, om du vill, att din betydande andra berätta att de inte längre vill vara med dig. Hur tror du att du kommer att känna? Det, aos troligt att dina känslor kommer att vara över hela kartan med du förstå väldigt lite av det. Chansen att du hanterar det bättre är sämre. Dock är det viktigaste du måste komma ihåg att bo i total kontroll, särskilt om du siktar på att vinna tillbaka ditt ex.

Tidigast uppbrottet sker, du, Äôll börjar känna alla slags känslor. Dessa känslor är helt normala och okej. Ändå kan du, AOT använda dem som en ursäkt för att gömma undan från världen. Låt aldrig dina känslor hindra dig från att göra vad du behöver göra och vad du vill. Om ditt mål är att vinna tillbaka ditt ex, du vann? T göra det gömmer sig under omslag eller vistas i ditt hus.

Trots smärtan du är bestående, det, aos viktigt att vara stark, både fysiskt och känslomässigt. Se till att du känner smärta, men don, låt? T det förbrukar du att du slutar gå framåt. Trots allt, kan du? T vinna tillbaka ditt ex när du är deprimerad.

Det, aos nödvändigt att hitta butiker som friska. Många människor använder droger och alkohol för att hantera vardagen. Detta är inte rätt väg att gå. I själva verket kan dessa ämnen gör mer skada än nytta. Till exempel, när du är berusad, kan du ringa ditt ex, pläderar för en andra chans. Vad det faktiskt kommer ut att vara är att du babbla på och osammanhängande. Du har redan nog att hantera. Don? T gör druckit ringa en del av röran.

När ditt ex bestämmer sig för att lämna, kan du bli desperat. En annan stor olycklig brist många människor gör utan att inse det är att försöka ringa sitt ex varje timme bara för att ta reda på vad de gör och hur de kan göra allting bättre. När du gör detta, tryck du ditt ex. Detta kallas Textmeddelande Terrorism och det spelar? T bara menar med textmeddelanden händer detta. Telefonsamtal, e-post, etc. är alla klumpas in i denna kategori.

Du måste ta hand om dig först. Du kan vara rädd för att vara ensam under en tid men aldrig skämmas för att erkänna hur du känner dig själv eller andra. Men använd dessa känslor som en motivation för att gå framåt. Du kan vända dessa negativa känslor runt och göra det ett positivt resultat.