hur man undviker tidig utlösning, AI tips om hur att hålla längre i sängen under sexuell intercourse_

Talar om hur man kan undvika för tidig utlösning och utlösning för tidigt i kön, oavsett hur intima och fasta relationen mellan ett par är, upplever pre mogna ejeculation kan vara ett pinsamt pesten som kan förstöra relationen helt. De flesta män inte kan komma ut och erkänna att de har problem i deras sexuella prestation och är i behov av hjälp i hur att hålla längre i sängen under samlag.

Deras brister lämnas ofta ruttna bort i deras sinnen orsakar påfrestningar i relationen med sin partner och med dem omkring honom också. Någon som upplever dessa brister bör rådfråga en läkare om hur man undviker pre mogna utlösning. Söker behandling för snabb utlösning skulle inte bara göra honom hålla längre i sängen, det kan också rädda sin sexuella relation med sin partner. Men tyvärr, de flesta män don? T ge denna mycket betydelse förrän det, AOS faktiskt för sent.

Studier visar att tidig utlösning kan orsakas av brist på förståelse för varje partner, AOS sexuella behov. Stress och känslomässig stress kan också orsaka denna penis dysfunktion. Vid värre, kan problemet med för tidig utlösning kan orsakas av hälsoproblem. En konsultation med en läkare kan hjälpa till att identifiera orsakerna till och hjälp i hur man undviker pre utlösning.

Märkligt, här är 3 enkla tips om hur man undviker för tidigt och utlösning för tidigt i kön som du kan prova innan du går till din läkare:

Ett. Prata med din sexpartner. Försök att lösa konflikter och andra frågor som kan orsaka den sexuella spänningen. Förstå varandra, AOS behov och sexuella preferenser och komma fram till en medelväg där båda kan uppnå sexuell tillfredsställelse som du behöver.

2. Undvik alkohol och droger. Dessa helt enkelt inte gör kroppen något gott. Samlag är ett sinne och kropp aktivitet. Du behöver alla dina sinnen att vara uppmärksam och lyhörd för din partner, aos ledtrådar.

Tre. Prova penis övningar såsom Masters och Johnson, AOS squeeze metoden och Kaplan stop-start-metoden. Dessa övningar har visat sig fungera för vissa par även vissa tvivel om dess långsiktiga framgång har höjts.

En kvalificerad sexterapeut kunde föreslå övningar som du och din sexpartner kan göra för att öka din livslängd i sängen och göra kön längre>. Styra när du får utlösning och undvika förtida ejeculation är inte så svårt och dificult som tror.