hur man vinner din fru tillbaka efter en separation

Har ni separerade med din fru och just nu har du ingen aning om hur du kan vinna din fru tillbaka? Med alla de tankar och känslor som går i ditt hjärta du har förmodligen ingen aning om vad som är rätt sak att göra just nu och det är därför jag vill dela med dig några tips som hjälper dig. Låt oss komma igång …

Har du någonsin hört om någon kontakt verktyget? I grund och botten betyder det att du måste sluta försöka kontakta din fru på något sätt under en viss tidsperiod, låt oss säga några dagar. Jag vet att det är oerhört svårt men tro mig det är utmärkt för dig och för henne. Det kommer att ge dig lite tid att rensa ditt sinne, slappna av och tänka rationellt om hela situationen. Det kommer också att göra henne att sakna dig och förstår hur viktig du är för henne!

Vet rätt orsaken till vad som hände – människor är inte beslutar att lämna sin partner bara sådär. Det är ett svårt beslut och hon har antagligen en massa skäl. Du bör använda par dagar när du inte är i kontakt med henne för att se bra ut i det sista året i ditt äktenskap reda på exakt vad som gick fel. Med att det är också rätt tid att hitta en lösning för de problem som förde dig två för att separera. Om du verkligen vill vinna din fru tillbaka – det är det viktigaste steget!

Minns du när du ändå inte var gift? Hur gjorde du agera mot henne? Hur hon känner när ni var tillsammans? Äktenskap förändring människor och jag antar att du också har förändrats mycket under de här åren. Hon blev kär i dig igen då och om du kommer att agera på samma just nu – hon ska bli kär i dig igen! Försök att se skillnaden i ditt beteende mot henne innan bröllopet och just nu och se vad du kan göra för att få tillbaka den man hon förälskade sig i!