hur man vinner ditt ex tillbaka med enkla effektiva åtgärder

Att bryta upp med ditt ex har varit en hemsk upplevelse. Du har förmodligen tillbringat mycket tid på att fråga dig själv, vad som gick fel? Vilka misstag gjorde jag och varför kunde inte vi bara få det att fungera? Sanningen är ingen är perfekt och vi alla gör misstag, men älta det negativa förflutna kommer aldrig att få ditt ex tillbaka.

Istället spendera lite tid att fråga dig själv, vad kan du göra nu för att vinna ditt ex tillbaka? Hur kan du vinna tillbaka deras förtroende och respekt? Här är några mycket enkla men effektiva tips som säkert kommer att hjälpa.

Ett. Ge dem lite utrymme – Kom ihåg att avståndet gör hjärtat växa Fonder.

2. Låt dig inte fångas med en rebound fling. Även om du kanske tror att göra ditt ex svartsjuk är en bra idé, kan det tillbaka också eld. Rekylerar kan sända fel budskap som du redan har gått vidare och att det inte finns någon chans för en make up.

Tre. Under lämpliga omständigheter, ber om ursäkt för eventuella vredesutbrott eller irrationellt beteende du kanske har riktas mot ditt ex. Du vill att ditt ex att se och komma ihåg din bästa sida, inte din irrationella galen sida.

4. Kom ihåg att varje relation är vackra och unika och kan kräva något olika strategier för att uppnå en framgångsrik make up. Om du har möjlighet att, söka professionell rådgivning i form av en relation kommunalråd. Om du inte har råd med kostnaden för personlig rådgivning, kan du hitta en bra bok relation reparation som kommer att göra susen.

Detta är rakt fram råd som du kan börja följa nu. Det är enkelt och effektivt. Framför allt är fortsatt positiva och tror på framgång för er relation. Efter dessa åtgärder kommer att placera dig stadigt på vägen till att uppnå hur du vinna ditt ex tillbaka nu!