hur man vinner tillbaka din älskare – locka ditt ex tillbaka enkelt

Den sorg komma över ett brustet hjärta kan kännas outhärdligt ibland. Vad kan du göra? Kommer du någonsin glad igen? Är det möjligt att vinna tillbaka din älskare? Om att få tillbaka tillsammans är vad du verkligen önskar, så du måste lära dig vad du ska göra och säga. Och ännu viktigare, måste du undvika specifika misstag som nästan alla gör när de försöker rädda en bruten relation.
Du måste fråga dig själv om att få tillbaka din älskare är vad du verkligen vill. Är det rätt för er båda?
Om en andra chans är vad du verkligen önskar, då det första du måste göra är att stoppa påträngande eller behövande beteende. När du stöter på som desperat du ge bort all din kraft. Argumentera, tiggeri eller inlaga om förhållandet kommer att tvinga dem längre bort från dig.
Tänk på de gånger i ditt liv när någon knuffade sig på dig. Hur kände du dig? Du är nästan alltid avstängd. Och vill du bara dem att sluta … det gör dig obekväm.
Göra motsatsen … handla som om allt är bra. Jag vet att det kan vara tufft, speciellt när man är deprimerad och orolig för att vinna tillbaka din älskare. Vistas upptagen gör positiva saker för dig själv hjälper en hel del. Inte bara kommer det att hjälpa dig att återfå din självständighet, men det kommer också att skicka ett meddelande till ditt ex att ditt liv går bra utan dem.
Den strategi som beskrivs här är mycket effektivt. Det beror på att du arbetar med den mänskliga naturen i stället för mot den. Genom att motstå lusten att uppträda påträngande och behövande och genom att uppföra fristående och bekymmersfri, kommer du att bli förvånad över hur snabbt ditt ex förändringar deras attityd. Nu kommer båda att kunna komma tillsammans som jämlikar … och arbeta på läka relationen.