hur man vinner tillbaka din flickvän – du måste lyd detta råd

Det är naturligt att tillåta dig själv att sitta och “sörja” när en relation bryts upp. Ingen förväntar dig att bara rycka bort det och gå vidare som om ingenting hänt. Problemet är, när man sörjer lite för mycket om att förlora din fd flickvän, till den punkt där du inte kan tänka eller prata om något annat.

Jag tror att vi har alla kända människor som har gått igenom det här förut. Och när du inte är den som var med i upplösning, är det lätt att se att detta inte är den saken att göra. Men det ögonblick som du befinner dig på fel ände av en upplösning, börjar du snabbt hitta dig själv pratar om henne och tänker på henne hela tiden.

Här är varför du inte kan låta detta hända:

Människor i allmänhet, inte bara kvinnor och inte bara din fd flickvän, vanligtvis inte lockas till andra som är ledsen och deprimerad hela tiden. Ju mer du pratar om henne och tänker på henne, du kommer att hamna antingen ledsen eller deprimerad och det kommer bara att förvärra situationen, eftersom hon nu inte vill vara omkring dig eller höra från dig. Och mer än sannolikt, är även dina vänner kommer att tröttna på det också.

Här är vad du bör göra:

Med alla medel, ge dig själv kanske en dag eller två där du låter dig känna förlusten. Men, då måste man medvetet ta kontroll och inte låta dessa tankar för att komma tillbaka. När du ger dig själv den första tiden för att göra din känslomässiga sak, måste du tillåta dig själv att må bra. Du måste vara i en positiv sinnesstämning om du kommer att vinna henne tillbaka.

Umgås med vänner, göra en del av de fritidsintressen som du älskar eller vill göra, bara hålla dig sysselsatt. När du har för mycket tid att bara sitta där och tänka på henne … du kommer att sakna henne. När du håller dig sysselsatt, är den känslan inte så stark och det är då du kan ta steget att vinna henne tillbaka.

En liten bit av sista minuten tips: Gör inte misstaget att tro att om du visar henne hur ledsen du är, och hur mycket du saknar henne, att detta kommer att göra henne vill ha dig tillbaka. Det kommer inte. Det kan göra henne tycker synd om dig, men sedan igen, är kvinnor inte känd för att falla för killar som tycker synd om, eller hur?