hur man vinner tillbaka ditt ex pojkvän

Saknar du din ex pojkvän? Önskar du ibland att du hade möjlighet att ta ett steg tillbaka och bevara din romans? Även det är inte möjligt, det finns åtgärder du kan säkert ta att tjäna din partner tillbaka. Allt du behöver är lika delar hopp och uthållighet (och en liten portion tur).

Först måste du tänka länge och hårt om anledningen du två bröt upp i första hand. Var det en viss anledning, eller mer en brist på kärlek? Oavsett vilket det var, det finns fortfarande taktik för att få ditt ex tillbaka och göra din romantik mer robust än någonsin. Men du måste ha orsaken kristallklara i huvudet, så att du kan välja din plan för angrepp lämpligt.

Det mest avgörande sak att komma ihåg är att du har fått för att hålla dig från att kontakta honom för mycket, eller försöker att bo nära honom hela tiden. Egentligen kommer att utföra dessa saker bara driva honom längre bort från dig. Du bör hålla dig på avstånd och inte ser behövande för att vinna honom tillbaka. Desperation är ett enormt sväng för män och kvinnor lika.

Även du måste avsätta lite tid till Bättring själv. Slutmålet här är att bidra till att göra honom att förstå hur mycket han förlorar genom att inte stanna med dig. Gå ut och hitta några helt nya trendiga kläder. Få en annan frisyr. Börja gå till gymmet oftare. Gör allt du kan för att göra dig oemotståndlig, inte bara i hans ögon, men i allas.

Ännu en viktig sak är att försöka hålla ditt sociala liv aktiv och blomstrande. Gå till en hel del partier med dina vänner, och bara försöka ha så kul som du eventuellt kan. Detta kommer dessutom att få honom att förstå precis hur kul är det att vara nära, och precis vad han miste om genom att inte vara tillsammans med dig. Nu ska du inte ändra ditt liv runt helt. Om du inte är riktigt intresserade parter, göra andra saker, men hålla ockuperade och fokusera på att ha en bra tid även om det är tufft utan honom.

Medan du gör alla dessa punkter, bör du försöka att vara nära honom, men inte i ansiktet. Se till att han har en dimmig uppfattning om ditt nya liv, som lämnar honom fascinerad och som önskar lära sig mer. Om du kör in till honom, agera som glad och lycklig som möjligt, och inte säga något om hur mycket du saknar honom.