hur man vinner tillbaka honom – varför han lämnade och vad ska göra honom tillbaka

Det finns en hemlighet bakom nästan varje man lämnar en relation, liksom en annan hemlighet för hur man ska hantera det och föra honom tillbaka. Kvinnor, om du kämpar med ett uppbrott och vill inget hellre än att vinna din man tillbaka, lyssna upp tätt här, eftersom du är på väg att få båda dessa hemligheter.

Efter ett uppbrott, som en stor majoritet av män som frågade om varför de lämnade kommit fram till samma svar: “. Jag kunde bara inte göra henne glad längre, oavsett vad jag gjorde”

Män har ett behov, en bokstavlig instinktiva behov, att känna att de kan ta hand om sin kvinna och göra henne lycklig. Nästan allt annat kan uthärdat så länge att lycka är orörd, och vi ska gå till otroliga längder för att uppnå det. När vi bara inte känner för att vi kan längre, som vi jagar något vi kan aldrig fånga … vi lämnar.

Det är den första hemligheten. Män inte lämna för ytliga saker som smalare midjor eller rundare kurvor, åtminstone inte i större majoritet av män. Vad de är ute efter är att känslan av beundran som kommer från att kunna göra det som de är med glad.

Redo för andra hemliga, och den första delen av planen för att få honom tillbaka? Du kanske redan har gissat det.

När du är nära, visa honom att han fortfarande kan göra dig lycklig. Verkligen njuta av hans företag, och bevisa för honom att han inte har förlorat den kontakten. Ju mer du visa honom hur lycklig han gör dig, ju närmare han kommer att vilja ha dig tillbaka. Det är ett faktum, och det har fungerat för många kvinnor.

Så vad händer nu? Vad gör du när du har fått honom intresserad igen? För att ta reda på alla de saker du behöver veta om detta ganska komplicerad process, kan du komma igång att lära sig att hur du får ditt ex tillbaka med gratis videor.