idéer om att hålla kontakt med långväga vänner

Med lång distans förhållande, kommer du finna det svårt att upprätthålla. Den behöver mer än en medveten ansträngning för att underhålla, dessutom i denna hektiska tid särskilt när du har karriären ansvar och familj. Att hålla kontakt och etablera relationer är mycket viktigt att göra oavsett var du är nu.

Det finns några saker du kan göra för att hålla kontakten med dina långväga vänner.

Det första steget är att hålla en hög åtagande att upprätthålla din vänskap. Som en av påminnelser, kan du använda en “vän kalender”, som kan hjälpa dig att hålla koll på dina vänners speciella dagar som födelsedagar och bröllop. Dessutom kan du också göra ett schema för samtal med dina gamla vänner.

Nästa sak att göra är att ringa ett samtal minst en gång i månaden. Du kan notera koll på dina samtal på din kalender. Dessutom hade man också bättre att göra det som rutin varje månad. Det finns några mobiltelefoner som erbjuder dig en gratis samtal för ett par minuter. Du kan använda den för att spara din ekonomiska.

Det tredje steget är att skicka skriftliga motsvarigheter såsom brev, e-post, eller kort på din regelbunden basis. Det kommer att vara en bra idé att inkludera familjens foton så att du kan hålla dina vänner uppdaterade. För att göra denna uppgift, kan du hålla nätet eller hålla fysiska adressböcker.

Den fjärde är att betrakta round robin bokstäver med rolig twist. Det kan du skriva din uppdatering och sedan skicka den till en annan vän. Det kommer att bli bra för vanlig e-post eller post.

Den femte är att skicka små presenter till dina långväga vänner. Det kommer att hjälpa dig att fira speciella händelser eller funktioner som du inte kan närvara såsom födelsen av nya bebis. Du kan välja det billigt med personliga budskap.

Det sista du behöver göra är att planera vartannat eller årsmöte. Men du måste tänka om fincaial och situationer av dina vänner. Du kan också planera för att göra ett möte eller resa tillsammans varje år. Det kan hjälpa dig att behålla din långa vänskap.