innovativa sätt att presentpapper på Thanksgiving Day

Här finns intressanta sätt att presentpapper att göra med anledning av Thanksgiving Day mer speciell. En personlig touch till de gåvor kommer alltid applåderas.

chic är vägen

Istället för samma gamla gåva papper, prova exotiska sidentyg för paketinslagning med anledning av Thanksgiving Day. Vid dyr gåva alternativ som kristaller och exotiska bitar smycken, kommer silke omslag låna en exklusiv look. För att vara ännu mer innovativa, prova skimmer och paljett arbete på det övre området. Mixa och matcha sidentyg med super nätmaterial för den ultimata kungligt utseende.

konstaterar att uttrycka dina känslor

Skriva ner personliga anteckningar för varje enskild medlem kan låta monotont, men det fungerar. Tillsammans med varje gåva, skriva ner en personlig anteckning uppskattar personen på speciella tillfället för Thanksgiving Day. Detta tillvägagångssätt skulle inte bara behaga gästerna men också skapa en gripande ögonblick. Du kan också skriva ner de berömda känslomässiga kupletter från de romantiska poeterna samling som en Thanksgiving Day anteckning.

blommig essens

Tillsammans med presenter, även ge bort blommor för att göra Thanksgiving Day speciell. Du kan gå till olika blommor som finns på nätet. Du kan ge bort en orkidé eller en massa exotiska Casablanca. Se till att blommorna håller sig fräscha längre varaktighet genom att välja rätt typ. Försök att undvika bleka nyanser som vitt et al. Gå för ljusare nyanser som en smakfullt inredda
färgstarka gäng flox. Blommorna ska utstråla de gåvor du ger bort.
Amaryllis till exempel är underbara alternativet att gå till eftersom det förblir friskt och strålande skönhet längre timmar.

få samtida med en skillnad

Vid vin och choklad eller ens statyer, stoltsera dem med élan denna Thanksgiving Day. Använd genomskinliga ark för att packa dem i stället för de tjocka vanliga sådana. Försök att använda nyanser av rosa för att undvika tråkiga vita. Sätt krusiduller och band över toppen och botten för en glad blick. Du kan lägga spraya skimmer damm för att få den ultimata exotiska utseende.

Så vad väntar du på? Gå vidare och svepa dina presenter med stil.