intimitet problem i relationer

Min åsikt-det finns två olika typer av intimitet problem. Den första är ett specifikt intimitet problem, som är en intimitet problem med en person. Den andra är en allmän intimitet problem, som handlar med intimitet i alla situationer, och med alla typer av människor.

För att njuta av alla områden i en relation ~ sexuellt, känslomässigt, mentalt eller fysiskt ~ du måste vara beredd och kunna, för att vara bekväm att ha intimitet med den personen. Du måste lita på din partner att ta hand om dig och att aldrig skada dig med flit. Det innebär också att du måste känna sig bekväma att dela all din personliga information, och njuta av att vara ensam och ut offentligt med din partner.

Intimitet är inte bara sexuellt, även om fysisk intimitet är förvisso en faktor. Och vår första tanke när Intimitet nämns tenderar vi att tänka på den sexuella aspekten. Men i ett förhållande, det finns alla olika typer av intimitet, och man är lika viktigt som det andra. De bygger alla på varandra. Till exempel, om du inte kan lita på din partner för att hålla dig trogen, så hur kan du helt och fullt njuta av sex med din partner? Plus, om du inte verkligen tror att din partner älskar dig, hur kan du någonsin verkligen lita på att personen?

En romantisk relation är känslomässigt och psykologiskt stöd. Det innebär att ge sig själv till den personen, oavsett vad! Acceptera det goda med det onda att din partner har att erbjuda.

Så många gånger, är intimitet problem identifieras endast i sovrummet. Sexuell intimitet är ofta den mest kända intimitet problem .. Men mest intimitet problem börjar längs tid innan du går in i sovrummet. Vi måste lära dig att uttrycka våra behov till vår partner, lära sig vad vår partner behöver och sedan kunna kommunicera dessa behov. Om vi ??inte kan uttrycka oss sexuellt i vår relation, då förlorar vi den kvalitet som är mycket viktigt, och som kan leda till förstörelsen av er relation.