Jag är fortfarande kär, men jag är inte säker på om mitt ex är

En av de svåraste sakerna i livet är att hitta dig själv fortfarande kär i din tidigare partner efter en bryta upp och vara osäker på sina verkliga känslor. Detta är en mycket ansträngande tid för alla inblandade, men fortfarande har starka känslor för ditt ex och inte vara helt säker på om din relation är verkligen över gör det mycket svårt för dig att antingen gå vidare eller fixa vad som finns där.

Mitt första råd till dig, om du känner dig ständigt recitera refrängen: “Jag är fortfarande kär, men jag är inte säker på om mitt ex är” är att undersöka dina känslor mycket noga – är det den ursprungliga smärtan av vad du har förlorade som gör dig nostalgisk för den personen som var en del av ditt liv eller är du fortfarande verkligen kär i ditt ex? Ta sig tid att undersöka vad som var fel med relationen kommer att hjälpa dig att besvara denna fråga.

Många nya ensamstående människor förväxlar kval saknade någons närvaro, vad de är vana vid, med hysa äkta känslor av kärlek till den personen. Ta dig tid att vara själv, skulle jag rekommendera minst två veckor, och vänja sig vid att vara ensam igen.

Fortsätta de saker som du inte har tid för när du var i en relation och njuter all den frihet som du inte har när du var bunden till någon annans känslor och krav på din tid. Om du tar den här gången och fortfarande känner sig som om den andra personen är din anledning att leva, kan du planera hur man skall närma din ex.

Det rekommenderas att du vara ärlig och rättfram med andra inblandade personer när de försöker lösa gåtan ställs i titeln – Jag är kär men jag är inte säker på om mitt ex är. Börja samtalet på ett vänligt sätt och vara redo för alla svar. Förklara den process du har gått igenom för att komma fram till slutsatsen att du fortfarande är kär i dem, och låt dem veta att du har övervägt fel i relationen, liksom de starka.

Var konsekvent och rättfram och sedan be ditt ex på det mest direkta sättet du kan om de skulle överväga att få tillbaka tillsammans. Om deras svar är “nej”, försök att minnas tillbaka till de veckor du tillbringat ensam och minns alla underbara saker om det. Om deras svar är “ja” vara övertygad om att du har navigerat dessa svåra vatten med grace och värdighet, och kom ihåg de löften du gjort till dig själv när du var ensam och att göra en insats för att avhjälpa de problem som fanns i er relation innan du bröt upp.