-Jag behöver min space– vad betyder det

Det är en klassisk upplösning fodrar en hel del av oss har förmodligen slängt på ett eller annat i våra liv. Frågan är, vad betyder det? Tror de verkligen behöver bara lite mer utrymme i sin komfortzon, eller finns det en djupare rot till det?

Frasen “jag behöver min space” kan betyda olika saker för både killar och tjejer, och det beror också på relationen. Vanligtvis är det dock oftast används när två personer har möjlighet tillsammans oavbrutet under en lång tid, och en av dem bara behöver ut … en frist där det finns ingen konstant i deras utrymme.

För killar, detta händer oftast när en tjej är för behövande eller klängig. Hon kanske inte ens inser hon att vara på detta sätt, eftersom det acceptabla området skiljer sig från kille till kille. Generellt dock kvinnor måste acceptera att det finns en lite av en “ensamvarg” i varje kille, och ibland behöver vi bara ta en paus från att vara social för en timme eller två om dagen. När en tjej hela tiden bortser detta behov, kan det orsaka problem som äter på en kille för en lång tid förrän han är alldeles för trött för att försöka längre.

För flickor, kan samma sorts saker gäller, men det är oftast lite mer komplicerat … som de flesta saker med kvinnor. En kvinna kan säga “Jag behöver min space” när hennes kille är att vara för klängig och behövande, men det är inte alltid varför. Ja, ibland är de använder den linjen bara för att slippa ta itu med det verkliga problemet. Det är svårt att ta reda på vad buggar en kvinna nog att göra henne lämna … och ärligt talat är jag personligen inte särskilt bra på det.

Jag vet dock, någon som ganska mycket har alla svaren när det gäller förhållandet sånt här … speciellt uppbrott-relaterade saker. Om du tar en titt på länken nedan, kan du hitta sin plats och få nästan vilken information du behöver.

Bara bryta upp? Få omedelbar lindring från bryta upp smärta och en beprövad plan för att få ditt ex tillbaka.