Jag vill ha mitt ex tillbaka – 3 tips för att nå framgång

Om du tänker för dig själv, vill jag mitt ex tillbaka, och inte riktigt vet hur man ska gå tillväga så oroa dig inte. Det är inte ditt fel att du är på en bit av en förlust när det gäller att veta vad man ska göra. De lär inte något om relationer i skolan och så det är inte lätt att förstå vad ditt nästa steg ska bli.

Tack och lov andra människor som har varit i denna situation har kommit med några bra idéer om hur man ska få ditt ex tillbaka igen och när det inte finns några garantier, det finns några riktigt bra metoder för att lösa problemet.

Glöm ilska och sarkasm

Även om du kan känna ilska och frestas att berätta ditt ex precis hur du känner att du måste trycka det åt sidan om du vill ha dem tillbaka. Antalet en handling du måste göra är att vara artig, omtänksam och snäll.

Det kanske inte är alltför lätt men orsakar fler argument är ett säkert sätt att driva ditt ex längre bort och förstöra alla chanser har du en återförening.

Ge dem utrymme

Oavsett orsaken till uppbrottet eller vems fel du tror det var, måste du ge ditt ex lite utrymme. Börja inte ringa eller skicka “jag missa dig” textmeddelanden. De kommer bara ilska ditt ex och driva dem längre bort.

En liten bit av utrymme och lugn och ro är vad ni båda behöver om du vill ha någon chans att en återförening.

Upptäck den verkliga orsaken till uppbrottet

Ok, ofta problemet är lätt att identifiera som i fall en av er fångades fusk men att det verkliga problemet? Vad fick dig eller du ex att vara otrogen? Ibland är inte riktigt så enkelt att upptäcka de verkliga orsakerna till uppbrottet, men om du hoppas på en chans att få tillbaka tillsammans du måste verkligen förstå vad som orsakade uppbrottet.