kan du och ditt ex verkligen få ihop igen

Du måste bestämma, om både du och ditt ex gör bli ihop igen, kan det ge dig verkligen lycka? Kommer du att hamna ner precis samma väg som lett till uppbrottet till att börja med? Det är alltid lätt efter ett uppbrott att bara tänka på de goda tiderna. Det är nödvändigt att du gör en insats för att vara helt objektiv och tänka om både goda och dåliga tider.

Sanningen är att det finns mycket få relationer som inte är värt att spara. Om både du och ditt ex tillbringade mer tid att slåss än du gjorde gör något bra och roligt, så kanske du bör titta på att flytta på. Om han eller hon var fysiskt eller verbalt kränkande, det var nog inte en sund relation. Om de var mentalt oförutsägbara, du troligtvis är bättre utan dem. Om din relation övergripande var bra, och de var inte kränkande, och de var vid sina sinnens fulla, bör följande hjälpa både dig och ditt ex bli ihop igen.

Trakasserande och pressa ditt ex är inte ett klokt agerande. I det fall du försöker att kontinuerligt komma i kontakt med ditt ex, vara det per telefon, e-post, sms, eller stalking dem du kommer att göra mer skada än nytta. De kommer att se detta som ett tecken på desperation. Detta kan i själva verket driva dem ännu längre bort än föra dem närmare dig.

Du bör inte argumentera, tigga eller vädja till ditt ex om din tidigare relation. Det är enkelt när du och ditt sinne är helt ensam. Sinnet manifesterar allehanda “fel” som du kan ha gjort. Även när han eller hon gjorde slut med dig att de kanske har gett dig anledningen. Just nu kan du slå dig själv över dem. Du förmodligen önskar att du aldrig hade gjort dessa saker. Det förflutna är det förflutna. Detta är den nuvarande.

Du måste få det i ditt huvud att förhållandet är nu över. Du kan inte gå tillbaka i tiden, även om du förmodligen önskar att du kunde. Fokusera på vad som händer just nu. Det enda som är värre än tvångsmässigt kontakta honom eller henne vore att tigga eller vädja till dem. Kom upp med löften om hur du ska byta, och så vidare … Det kommer inte att hjälpa dig eller din att ex komma tillbaka med varandra på något sätt.

När du backa, ge dem lite tid, och leva ditt liv, kommer du att sluta göra dig själv en stor tjänst i mer än ett sätt. Du kommer förmodligen att bli en mycket mer önskvärt att ditt ex, bara för att du kommer att tillåta dem att tänka på dig och saknar dig. Du kommer också att hjälpa dig att leva ett lyckligare och mer meningsfullt liv också.