kan jag få mitt ex pojkvän tillbaka – få min exboyfriend tillbaka genom att inte vara logiskt

Kan jag få min pojkvän tillbaka även om jag är den enda som försöker? Ska jag ens försöker? Jag tror inte att det är möjligt att få mitt ex pojkvän tillbaka till min sida.

Tja, innan du funderar på att ge upp, kanske du bör fråga dig själv frågan. Älskar du honom fortfarande? Tror du verkligen att få tillbaka tillsammans är det bästa för er båda?

Notera att ibland är det verkligen bäst för dig att släppa taget om relationen. Ibland är det verkligen den bästa lösningen som att komma tillbaka in i relationen inte riktigt kan göra dig lycklig.

Men om du verkligen tror att han är din själsfrände och att få tillbaka tillsammans är verkligen det bästa alternativet för er båda, så ska du inte ge upp även om du är den enda som försöker.

Den goda nyheten är att ni åtminstone försöker. Så länge som minst en person i förhållandet gör något, kommer det att finnas en chans att få din pojkvän tillbaka. Men om ingen av er vidtar några åtgärder, då ska man inte förvänta sig några mirakel att hända.

Problemet är att du kan ha en tendens att göra vissa misstag eftersom de verkar vara de mest logiska saker att göra. Om du redan har gjort några av dessa misstag som nämns nedan, oroa dig inte om det. Det finns fortfarande saker du kan göra för att vända situationen.

Så vad är några av de logiska misstag som görs?

1) Ringa pojkvän och om igen, alltför ofta och alltför snart.

2) Att argumentera över bryta upp.

3) Att säga att du älskar honom och bad honom att komma tillbaka.

4) Stalking honom.

5) Och många fler.

Ovanstående är bara några av de misstag som ofta görs. Om du redan har gjort några av dessa misstag som nämns ovan, kommer du att sluta göra dem igen.