kan jag få mitt ex tillbaka om han har gått vidare

Varje kvinna som har gått igenom en bryta upp med en kille som de fortfarande bryr för att ställa sig frågan “kan jag få mitt ex tillbaka om han har gått vidare?” Det är så svårt att gå igenom en bryta upp, sedan titta på ditt ex börja dejta andra kvinnor. De flesta kvinnor skulle tycka det hopplöst när deras ex börjar dejta andra kvinnor. Men bara för att han dejtar det betyder inte att din situation är hopplös. Att veta vad man ska göra och hur man ska agera kan avsevärt öka dina chanser att vinna ditt ex tillbaka.

Ett. Övertyga ditt ex att han fortfarande vill ha dig. Det finns ett antal sätt att göra detta.

2. Bli en bästa vän till ditt ex. Var där för honom när han behöver dig. Visa honom att du kan vara hans vän utan någon dramatik eller förväntningar. Vara någon som han kan skratta och ha roligt med. Utan den ökade stressen av en “relation” han kan komma att inse att du är den han egentligen vill.

Tre. Vara söt och snäll. Detta kommer att bjuda in till din ex pojkvän. Inte mer än göra det ändå. Upprätthålla lite attityd. Du vill att han ska vilja dig men du vill inte att han ska tro att du är en barnlek.

4. Låt honom veta att du finns – men spela svårfångad. Låter som en motsägelse. Poängen är att du inte vill att han ska tro att han kan komma och gå som han vill hela tiden och bara använda dig som en krycka. Flirta lite med andra killar, gå ut med dina vänner. Låt honom se att du kan överleva utan honom. Du måste vara försiktig här. Detta är en fin linje du går. Överdriv inte eller han kanske tror att du har tappat intresset för honom.

Fem. Inte agerar desperat. Agera desperat när man försöker svara på frågan “kan jag få mitt ex tillbaka om han har gått vidare” kommer bara få dig att göra saker som kommer att sabotera dina chanser. Saker vanligtvis inte kommer att fungera på det sätt du vill ha dem så du måste vara stark – spela det coolt. Styrka och förtroende för dig själv är mycket attraktiv och sexig.

6. Titta på honom när han tittar på dig. Ditt ex vill veta om du är uppmärksam på honom. Om du märker att han tittar på dig lekfullt titta på honom ur ögonvrån – sedan titta bort. Detta kommer att skicka ett meddelande till ditt ex att du är intresserad men inte faller över honom.

7. Prata om de goda tider – ibland. Undvik att ta upp de dåliga tiderna. Detta kommer inte att göra dig något gott. Gentle påminnelser då och då om hur bra du två var tillsammans kommer att hjälpa honom att se hur trevligt det var att vara med dig.