kan jag någonsin få min flickvän tillbaka igen

Om du funderar på om du någonsin kommer att få din flickvän tillbaka, skulle du vet aldrig om du inte försöker. Det finns en möjlighet att det kan göras, många hopp för det men aldrig vidta de åtgärder tänker det skulle vara ett slöseri med tid. Bortsett från att vilja din fd flickvän tillbaka, måste du fatta ett beslut om du gör detta av rätt anledning.

Om du gör beslutet att gå vidare med detta behöver du bredvid förstå de verkliga skälen till att bryta upp. Om du inte var säker på varför detta hände, skulle nu vara dags att få det rakt i huvudet. Vem var fel eller som orsakat detta bryta upp att hända?

En av er trasslat något sätt eller ni två skulle inte vara isär. Faktum är ni båda kan vara fel. Även om du var fel, skulle din flickvän ha sett det komma och tidigt, pratade om det med dig för att kväva det i sin linda. Relationsproblem är lättare att fixa till sin början i stället för att vänta tills det spårar ur.

Så om du verkligen vill få ditt ex tillbaka men är inte säker på saker, försöka skriva en lista över objekt som är positiva och negativa om att få henne tillbaka. Självklart du vill visa en längre lista på positiva saker, men även om det finns negativa skulle det inte nödvändigtvis vara dåligt. Titta på de negativa och se vilka kan övervinnas.

Om du kan övervinna de negativa om de berör dig eller din flickvän du kan ha en chans. Att ta hand om dessa negativa och inte låta dem dyka upp igen för att orsaka en annan bryta upp skulle vara en viktig sak för er båda.