kan jag rädda mitt äktenskap

Det är något som vi alla hatar att tänka – du hittar en dag att din gång-lyckligt förhållande har fallit isär. Lågan har dött och kärleken i ditt liv vill ha något att göra med dig.

Idag kan du vara mitt i en skilsmässa. Eller du kanske har nyligen delats upp. Kanske din “ex” är redan träffar någon ny.

Du kanske tycker att detta är svårt att tro, men även nu, om du är villig att prova några enkla tekniker, kan du hjälpa till att rädda ditt förhållande, reparera det och locka din partner villigt tillbaka in i ditt liv. Du kan spara ditt äktenskap.

Det finns inget sådant som en perfekt relation, men ett lyckligt förhållande kan vara en mycket verklig sak. Alla förtjänar ett lyckligt, meningsfullt förhållande. Kan du komma ihåg de känslor du delade när du först blev kär, när du inte kan tänka om varandra utan att le? Bara att vara tillsammans var vacker och sensuell kemin var bara magiska!

Nu tänker på det … Om du var här en gång, är det säkert att du kan få tillbaka det igen.

Hålla romantiska relationer vid liv är en förvärvad skicklighet, men tyvärr har vi fått lite, om någon, utbildning inom detta område. Vi har kvar att klara oss själva, så vi gör alla fel misstag. Om vi ??inte vet hur man ska rätta till dem, dessa misstag förstör ofta våra relationer.

Här är några vanliga relationsproblem jagare:

1 be vänner och familj om råd
2 Att försöka resonera med din partner
3 Lovande honom eller henne att du kommer att ändra
4 Hoppas eller önska relationen kommer att överleva
5 Erbjuder din partner trygghet
6 Berättar för honom eller henne att du älskar henne
7 försöker arbeta på relationen

Du kan hitta några av ovanstående svårt att tro, men dessa saker, när de tillämpas i ett försök att reparera en relation, faktiskt köra din partner bort.

Men du kan rädda din relation utan att säga ett ord till din partner! Och tro mig, behöver du inte att se en krympa eller bli dyrt rådgivning. Du kan göra detta, även om din partner har flyttat ut eller vägrar att tala med dig.

Fastställande din relation ofta sätter igång en “dominoeffekt” och andra områden i ditt liv börjar förbättras snart efter. Det är en vacker, men mystisk sak!

Det spelar ingen roll hur dåligt förhållandet har blivit. Det spelar ingen roll hur ofta du argumentera eller även om du inte talar med varandra. Om du var lycklig en gång, kan du följa några enkla steg och rädda ditt förhållande.