kärlek och relationer – sanna personlighet uppenbaras genom handskrift analys

Hur vet du om din älskare talar sanning?

Kanske det enda sättet att veta säkert är att fånga honom eller henne med en annan vän.

Alternativt, medan grafologi (handskrift analys) ger insikt om eventuella nuvarande och framtida beteende, kommer det inte ge dig ett definitivt ja eller nej till att han eller hon är otrogen och att vara oärlig.

Däremot är det möjligt att få en mycket klar bild av en människas sanna personlighet, t.ex. om de saknar integritet. För att göra detta, skulle den personen behöva skriva åtminstone en 1/2-3/4 sida av spontan skriva om hans eller hennes nuvarande romantisk situation. Indikationer som oärlighet och integritetsfrågor som visar upp hela skrivandet prov kan ge dig en god uppfattning om hans eller hennes handlingar.

Grafologi är så informativ eftersom det avslöjar undermedvetna karaktär, den verkliga personlighet, inte bara persona och den ses när en person är på hans eller hennes bästa.

Avseende romantiska relationer, kan en bra handskrift analys berätta om en person fruktar engagemang, undviker konflikter, saknar en bra känsla för urskiljning (nödvändigt att identifiera och förstå personlighet och relationer), är känslomässigt mogen eller omogen, är impulsiv, rädslor intimitet , är rastlös, är självmedveten, saknar självkänsla och ego styrka, har en överdriven intresse eller ointresse för sex, rädsla framgång, rädsla lita andra, har en tendens att dra sig tillbaka, och mycket mer.

Ämnet för oärliga älskare tar upp en viktig punkt om ärlighet i vårt samhälle. Alltför många människor tror att om ingen får reda på att de ljög, rånade eller lurade, de “kom undan med det.”

I verkligheten är de ögon sanningen alltid tittar på, så allt du gör och säger skapar karma och kommer tillbaka till dig. Vi har sett det spelas upprepade gånger genom tidigare liv regression, och vi är övertygade om att det finns ett automatiskt system för ansvarighet i detta universum, alla verkligen skörda vad de sår.

copyright 2007 Scott petullo, Stephen petullo