kärleksfulla ord läka relationer

De mest kraftfulla två fraser som läker en skadad relation är också de två fraser som är svårast att säga … “Jag är ledsen” och “jag hade fel” … Detta är viktigt i healing relationer för par särskilt om hur man kan spara ett äktenskap.

Anledningen till dessa fraser är svårast att säga är att vi inte vill erkänna att vi har orsakat något som bröt eller skada en relation. Merparten av tiden vi säga att det var den andra personens fel. Och vi väntar på honom eller henne att vara den första att be om ursäkt. Emellertid kommer ursäkten aldrig eftersom den andra personen är också väntar på det.

Och vi vet att relationerna inom familjen och utanför det ibland sluta på grund av bristen på denna ursäkt. I kristna äktenskapet rådgivning, vet vi många break-ups uppstår bara för att den ena eller den andra tog aldrig steget att be om ursäkt.

Varför är det så svårt att erkänna att vi hade fel och be om ursäkt? Dess enkla … det är den mänskliga naturen, en svaghet som sätter oss framför den andra. Vad vi behöver är att övervinna denna hängivenhet till själv. Detta kräver personlig utveckling, empati och omtanke för andra. Dessa är vad vi behöver i helande relationer för par. Och en enkel ursäkt att återställa den trasiga relation.

Det spelar ingen roll vem gjorde fel när en relation bryts. Dess viktigt att vi tar det första steget. Tänk på att den andra personen känner på samma sätt. Vi borde säga något som kan leda till läkning såsom “Jag är verkligen ledsen att vi har det problemet. Kan vi prata om att göra saker rätt igen? ”

Ta ett steg som detta leder nästan alltid till att läka en bruten relation. Och för det mesta, konversationen resultat i båda parter adjö och detta oftast resulterar i en starkare relation.

Varje form av healing i relationen för par kräver naturligtvis en viss förlåtelse. Detta är särskilt sant i Christian äktenskapsrådgivning. Detta bör komma från hjärtat innan det sägs i ord.

Man måste vara försiktig dock, i att uttrycka förlåtelse. Att säga “jag förlåter dig” mitt i en kamp skulle kunna misstolkas som “Du hade fel,” och skulle bara göra saken värre. Vi borde säga “Jag förlåter dig” först när den andra personen ber om förlåtelse. Då dessa blir den perfekta ord. Förlåtelse har makt att läka inte bara förhållandet utan också de organ och sinnen båda personer.

Kom ihåg, i att läka relationer för par, särskilt om hur man kan spara ett äktenskap. Vi har redan orden. Vi behöver bara säga dem.

Ha en bra relation genom att använda ord som läker.