komma över din hävda 3 saker du kan göra

Skulle det inte vara trevligt att sluta tänka på ditt ex och den smärta du har behandlats efter ett uppbrott? Skulle inte vara trevligt om du kunde vända ditt hjärta ut som du kunde en TV-apparat eller en strömbrytare? Om du vill ha något som kan hjälpa till med den ensamhet och smärta som du känner, du behöver för att distrahera dig själv. Det finns 3 sätt du kan göra detta:

Ingen kontakt – Sluta prata med ditt ex. Även om detta kan vara otillgänglig för att göra om du har att arbeta tillsammans eller har klassen tillsammans, ännu, måste du förstå att vistas vänner är inte ett alternativ. Det bästa sättet att sluta tänka på honom eller henne är att sluta träffa och prata med dem. Undvik all kontakt med ditt ex för tillfället.

Umgås med nära och kära – Gå ut på stan med några vänner. Ut med dina bästa vänner, ha en bra tid och datum om du vill. Även om du kan dricka, inte dricker för att bli berusad. Detta kan vara mycket dåligt för inte bara din njurfunktion eller dina chanser att vinna ditt ex tillbaka. Du kan eventuellt göra ett pinsamt telefonsamtal i natten timmar.

Datum igen – Om du bestämmer dig för att gå ut och du får uppmärksamhet, inte känner sig skyldig. Njut av uppmärksamhet. Börja göra vissa schmoozing. Om du känner velat igen, kan du börja komma över ditt ex lite enklare. Det betyder inte att du har datum dem eller uppdatera dem på allvar, men en liten ofarlig flirta aldrig skadat någon. Flirta kan få dig att må bättre om den röran du är i just nu.

Om du letar efter sätt att sluta tänka på ditt ex, medan de är fler saker du kan göra, det är de bättre saker. Andra inkluderar tränar eller gör en hobby. Allt kan hjälpa andra än att sitta på din bak och titta på tv hela dagen. Om du vill få ditt ex tillbaka, kan de ovanstående tre saker hjälper dig att göra detta också.