komma över honom – men hur

Du har desperat försökt att komma över honom, bara för att uppleva misslyckanden i att göra så. Kan din strategi har varit fel. Denna artikel kommer till dig som en välsignelse i denna tid av kris i ditt liv. Läs vidare för att återupptäcka ditt liv, och radera hans minnen av ditt liv. Nedanstående tips arbete har och förändrat livet för många, och kan förändra ditt.

1.Delete honom från din digitala minnet omedelbart: Du måste ta bort alla hans telefonnummer, bilder och video från din mobil och dator. Sådana uppgifter skulle aldrig låta dig komma över honom. Försök och radera alla uppgifter om honom. Den mindre du tänker på honom, desto lättare skulle få för dig. Det finns mycket mer i livet än att tänka på dina tidigare relationer.

2.No sorgliga låtar tack! De flesta byter till att lyssna på sorglig musik efter uppköp. Det hjälper aldrig, men bara får dig mer i det. Du är bättre att lyssna på rock, eller bra melodi. Sorgliga låtar påminner om honom, och få dig i en aldrig sinande loop av saknade honom. Detta skulle göra det riktigt svårt för dig att komma över honom.

3.Look ut för dina gamla vänner och några nya: Vänner kan alltid ge en helande beröring i sådana situationer. Håll utkik efter dina gamla goda vänner, och på samma gång, vara öppen för att göra nya. Du måste dock undvika över att diskutera dina problem. Överdriven berättar om ditt ex skulle inte tjäna något bra. Det bästa sättet är att prata om diverse andra saker som ni hobbies och intressen, eller ens några gamla goda minnen.

4.Do vad ni har alltid älskat att göra: Du älskade att dansa, rätt! Eller kan sjunga, eller något annat som du förmodligen har kvar. Varför inte börja göra det igen. Återupplev ditt liv, du förtjänar att leva till fullo. Börja leva så, ville du alltid till. Det är ingen idé att slösa den dyrbara av ditt liv.

5.May vara någon kontrollerar dig ut! Om du tror att någon annan kontrollerar dig ut, ge det en tanke. Du behöver inte komma överens med någon Tom, Dick eller Harry. Men om du gillar killen, kan du gå vidare. Måste trots allt livet stannar inte för något. Vissa människor tycker att det är svårt att byta till en annan relation direkt efter en bryta upp, och om du är en bland dessa människor, kan du hålla sig borta från detta tips.

Det tar några försök att komma över honom, och är verkligen inte det enklaste av jobb. Men, om du lovar dig själv att stanna bestäms, och fokuserar mer på dig själv, kan du komma tillbaka till det normala i mindre än en månad