komma tillbaka med ditt ex make – kommer aldrig att fungera om du följer dessa tre steg

Få din man tillbaka är något som du tycker om på en minut till minut. Du kan inte bara stänga av känslor som detta och de måste hanteras.

Men det är ofta denna känslomässigt tillstånd som ger människor att göra några av de värsta besluten. De har en avgörande inverkan på de ansträngningar som gjorts för att få tillbaka med ditt ex make och om du är skyldig till dem, sluta nu och ta en ny strategi.

Ett. desperata åtgärder.

Nu är förvisso inte den tid för desperata åtgärder. Desperata tider kräver huvudet kallt. Gå inte och se din man eller kommunicera på ett sätt som visar dina känslor att vara hög eller utom kontroll. Det är inte bara en tur ut för din man, men det kan också leda dig att säga eller göra något dumt och förstöra din situation för gott.

2. Håll avståndet.

Ring inte eller text eller ens e-post för en stund. Bara backa och ge dig själv tid att andas. Detta hjälper dig att komma till rätta med situationen, och det låter också din man vet att du inte är desperat, svag eller behövande. Visa honom att du är stark och i kontroll hela tiden. Du har fortfarande att alla viktiga kvinnliga kvalitet.

Tre. Arbeta med sig själv.

Detta skulle kunna trycka på gym och vrida några pounds av fett i ren muskelmassa. Det skulle kunna få ditt hår klippa och några nya kläder. kanske umgås med några gamla vänner och få ut på scenen lite mer. Detta kommer att ha några positiva effekter som gör att du mår bra och låta din man att se dig utveckla och förbli en stark individ. Precis som originalet personen han blev kär.

Den hjälp du behöver är “Magic of Making Up”, en utmärkt e-bok av T. Dub Jackson. I den i Magic för att göra hittar du några mycket enkla sätt och metoder som visar dig hur du får din man tillbaka. De är vanligt förslag och verklig jordnära metoder även om en del vad okonventionella för att hjälpa dig att få din man tillbaka i dagar – inte månader eller år. Den får man tillbaka formel är för kvinnor som har en intensiv lust att ta reda på olika sätt för att kompensera för deras förlust. De är inte alls svart magi men fungerar som magi för att få din man tillbaka.

Det är därför det kallas magi att göra upp, en e-bok som kan göra dig njuta av den sanna känslan av kärlek helt förnyad och föryngrad. Detta magiska att göra upp fastställs alla nödvändiga ingredienser och enkla men okonventionella förfaranden som behövs för att få din man tillbaka.