kommer mitt ex att komma tillbaka till mig

Det finns en massa människor som tror att deras ex kommer tillbaka till dem genom att göra många telefonsamtal och tigger dem att komma tillbaka. Istället det är en tur ut till ditt ex. De vill ha lite utrymme att tänka på förhållandet, om de vill komma tillbaka till dig eller inte.

Det bästa du kan göra är att hitta något som du älskar att göra för att tillfälligt ta dig bort frågan och ge det minst en månad innan du gör några steg mot att få ditt ex tillbaka, men bara om ditt ex inte har gjort det först flytta ännu.

Under perioden för att bryta upp med ditt ex, acceptera deras telefonsamtal, men inte uppehålla mig alltför mycket på de frågor som initierade uppbrottet eftersom det kan leda till ytterligare ett större gräl och det är inte vad du vill.

Håll samtalet kort och acceptera någon inbjudan att gå på lunch, men försök att inte engagera någon annan. Gå ut med ditt ex kommer att ge dig både tid att prata, men den idealiska platsen skulle förmodligen vara en park, där det finns en massa människor runt, men inte nödvändigtvis vem du båda vet.

Låt samtalet vara engagerande, inte tråkigt eller ointresserad. Prata om hur ni vill ha en relation ska vara. Kom ihåg, du vill inte att rikta den andra personen. Du vill prata om vad du önskar i en partner. Om ditt ex verkligen vill ha dig tillbaka, kommer de att ta del av de saker som du vill ska hända och försöker göra ändringar mot dem. Du bör också fråga din ex vad de vill i en partner och ta del av det också.

Många människor kanske inte håller med dig träffa ditt ex, så att inte berätta för dina vänner vad du gör. När alltför många människor är involverade i ett förhållande, kommer det att gå ingenstans. Du vill lösa detta mellan ditt ex och dig.

Om din lunch dag inte fungerar, oroa dig inte. Det kommer att finnas andra möjligheter. Detta är bara en utgångspunkt. Om det inte går som du skulle ha velat, inte kasta in handduken. Inte illa om ditt ex eftersom din önskan inte beviljades genast. Istället, le och låt ditt ex undra varför du ler. Han eller hon kan be dig varför. Bara berätta för dem att du är glad att du kunde träffa dem och ser fram emot att prata mer om relationen.

Bli inte en känslomässig korg fall. Du behöver inte göra det. Om det var tänkt att vara, kommer du få tillbaka med ditt ex. Ge det tid så ditt ex kommer att se hur mycket de verkligen behöver dig. Var trevlig och artig. Utvecklar inte hat, eftersom det bara kommer att kväva dina framsteg. Kärlek misslyckas aldrig och i ditt fall, om det är äkta kärlek mellan er, kommer det inte att svika dig. Var hoppfull.