kommer vi att få tillbaka tillsammans quiz

Det faktum att du letar på nätet efter en “Ska vi bli ihop quiz” visar att det du egentligen behöver är några goda råd om hur man vinner tillbaka ditt ex. Den goda nyheten är att du kan lära dig exakt vad du ska göra och vad man inte ska göra för att öka dina odds för en lyckad återförening.
Du måste ge upp allt du gör som kunde tolkas som påträngande eller “klängig” beteende. Desperat beteende inkluderar tiggeri / plädera, non-stop telefonsamtal, e-post, du vet … ganska patetiskt grejer. När du driva ditt ex, är det typiskt mänskliga instinkten att dra sig ännu mer. Helt kasta dig på ditt ex förvandlar dem … plus att du ger upp all din självrespekt och personlig makt. Om du har varit skyldig att göra detta är det förståeligt … du inte vet bättre. Det är inte för sent att vända situationen. Men nu när du vet … sluta!
Istället gör det motsatta: Tanken är att arbeta med den mänskliga naturen i stället för mot den. Ge ditt ex deras utrymme är vad du behöver göra. Absolut ingen kontakt för ett par veckor, kanske en månad eller mer, beroende på situationen (och hur behövande ni har agerat fram till denna punkt.)
Genom att ge dem deras utrymme, visar du att du inte längre är desperat och behövande. Detta driver ditt ex att börja dras mot dig. Varför? För precis som det är människans natur att dra iväg om du känner dig tvungen, är det motsatta också sant … en person som är benägen att lockas till någon de tycker är inte helt erhållas.
Under denna period för att ge dem deras utrymme, se till att engagera dig i massor av positiva aktiviteter. Börja arbeta på de individuella mål som du har skjutit upp, göra saker som gör dig glad och förbättra ditt liv. Ditt ex kommer att märka förbättringar.
Börjar du se den stora bilden här? Du behöver inte ta en “Ska vi träffas quiz” … vad du behöver är god vägledning som arbetar med mänskliga naturen i stället för mot den. Genom att förstå detta, återfår du din personliga makt … och du behöver inte längre känna sig hjälplös att förändra saker och ting.
Din nya självständighet tillsammans med din attityd av likgiltighet kommer att orsaka ditt ex att instinktivt dras mot dig. Nu, istället för att du är den ena jagar, är ni båda lika … och du kan börja arbeta på de större problem som behöver helande.