kvinnliga attraktion hemligheter – vad du behöver för att skapa kvinnliga attraktion med en kvinna

Det tar inte en raketforskare eller en psykologi grad att inse att män och kvinnor attraheras av olika saker. För en man är det nästan allt om utseende av en kvinna. För en kvinna, har det mycket mer att göra med personligheten hos en kille att få henne att känna attraktion. Kvinnlig attraktion är typ av ett luddigt område för många män, och att kunna utlösa kvinnlig attraktion är mycket mer suddig också. Men det finns några kvinnliga attraktion hemligheter som du kan använda för att göra en kvinna känner sig kraftigt attraherad av dig.

Och när man vet hur man gör en kvinna känner denna typ av attraktion, då kan du enkelt vända och locka kvinnor vart du kan gå. Tro inte att du måste ha vissa fysiska utseende eller egenskaper för att vara bra på att locka kvinnor. Ibland kommer de killar som saknar utseende, men har personlighet att göra bättre än de män som är välsignade med attraktiva funktioner.

Här är några kvinnliga attraktion hemligheter att kvinnor känner sig massiv och intensiv attraktion för en man som du måste använda:

Ett. En kvinna har att se till att en människa är definitivt en alfa hane. Detta kan vara den viktigaste hemligheten för kvinnlig attraktion. Den alfahannen är naturligtvis vad en kvinna vill ha, går det ner till en djupare, mer instinktiva nivå med en kvinna. I naturen är det alfahannen som blir priset för en kvinna, och du kan bli den alfahannen som verkar köra henne galen trots att hon är osäker på varför detta är.

2. För att göra henne vill ha dig, måste du neka henne tillträde. Tänk på det så här: när du vet att det är något som är tabu för dig, kommer det nästan alltid få dig att känna som om du måste ha det. Att kunna göra en kvinna känna att du är den typ av människa som hon inte är garanterad att få kommer att göra henne att se dig som den man som hon måste ha.

Tre. En man måste kunna göra en kvinna känner sig trygg och säker. För att kvinnor känner att de är trygga och säkra med dig, vad du behöver göra är att få henne att tro att hon är skyddad. Du behöver inte vara en muskelknuttar att få henne att känna på detta sätt, men du måste ha en viss air av förtroende.