lära 3 viktiga tips om vad du behöver göra för att komma tillbaka med en fd pojkvän

Tips 1: Bestäm vad du är villig att uppnå

Om du vill ha tillbaka personen fråga dig själv vad är du beredd att göra för att få dem tillbaka och hålla dem. Vad du än väljer dock inte gå förbi dina egna moraliska restriktioner för att få honom tillbaka. Var ärlig om vad som orsakade separationen. Om det var något som du vet att du hade fel om så tveka inte att beklaga. Din bekräftelse på din dåliga beteende kan vara allt som din fd pojkvän väntar

Tips 2: Varför var han atrracted till dig i första hand?

Var uppriktig med honom och dig själv om vad som förmådde bryta upp och vara beredd att lyssna med ett öppet sinne för vad han har att säga. Gå tillbaka till början av ert förhållande och börja därifrån. Ta hänsyn till de faktorer som din fd pojkvän var attraherad av dig i första hand. Hur får man tillbaka tillsammans med ett ex pojkvän är inte svårt, men kan leda till att du arbeta lite hårdare för att få honom tillbaka. Ring din fd pojkvän och frågar kan ni två sitta ner ansikte mot ansikte. Var uppriktig med honom om dina känslor. Låt din fd pojkvän vet hur mycket du fortfarande tänker på honom. Det kan vara något som han behöver veta.

Tips 3: Har du inte en attityd

Vara willingto lyssna på din fd pojkvän utan att få en attityd. Showhim som du verkligen vill ha honom tillbaka genom att göra något sött att du vet att han kommer att bli förtjust. Om att komma tillbaka tillsammans med ditt ex pojkvän är vad du vill, lyssna till ditt hjärta och huvud. Det är inget fel med att vinna hans hjärta igen precis som du gjorde i början av förhållandet. Oavsett vad du gjorde för att fånga hans uppmärksamhet innan du daterade honom väl kan fortfarande fungera. Visa din fd pojkvän att du är fortfarande en hake.