lära dig att få ditt ex pojkvän tillbaka

Vill du gå tillbaka till den gamla goda tiden, och de goda tider som du hade med ditt ex? Vill du förnya en förlorad romans? Om du är intresserad av att lära sig att återuppväcka den relation du en gång hade följ stegen nedan för att lära dig hur du kan få honom tillbaka en gång för alla.

1 – Först och främst, vad du behöver tänka på är att du måste ha tålamod. Försök inte att rusa någonting, snarare börja med enkla saker som ett leende när du ser ditt ex någonstans, eller genom att bara vinka och säga hej då och då. Behåll ögonkontakt med honom så han vet att uppmärksamheten är avsedd för honom och inte någon annan i närheten.

2 – Försök att arbeta i en bit av samtal här och där, gör ett försök att ha ett kort samtal med honom när du kan, men hålla det kort, och icke argumenterande karaktär. Håll det vardagligt, och inte avslöja något eftersom att vara mystisk är faktiskt något som tilltalar många män. Dessutom, om du råkar stöta på honom på en tillställning någonstans, kan du slå upp samma avslappnade slags konversation, men om någon annan går in i rummet, till exempel en vän, gå tillbaka och prata med dem istället för att stanna med ditt ex. Detta kommer att visa honom att även om kommunikationen du hade kanske varit trevligt, är han inte din prioritet just nu.

3 – Håll dig ser ditt bästa. Se till att du alltid se din bästa och luktar gott, och kanske förändra saker och ting lite för att visa en ny sida av dig att få honom intresserad av dig igen. Placera alltid en betoning på ditt utseende eftersom ditt utseende kommer att visa att du är självsäker och ha respekt för dig själv och din kropp. De flesta män kommer att tycka att extremt sexig och attraktiv.

4 – Var inte rädd för att lättvindigt tala om några av de goda tider som ni två hade tillsammans eller några av de saker som du upplevt tillsammans. Bra minnen är viktiga och reminiscing om några av höjdpunkterna i den tid du spenderat tillsammans kommer att påminna honom om det goda, och ta hans sinne bort dåliga.

Upprätthålla en vänskap med ditt ex men inte göra dig tillgänglig för tillfälliga möten. Var hans vän, visa honom att du fortfarande bryr dig, ta saker långsamt och framför allt inte agerar desperat eller vara för behövande. Istället bara spela det coolt och när tiden är rätt kommer han att komma tillbaka till dig. Om förhållandet var tänkt att vara, kommer det att bli.

Det finns vissa saker som du kan göra som kraftigt kommer att öka dina chanser att få honom att komma tillbaka till dig. Vad jag talar om är en beprövad handlingsplan som har fungerat för många andra!