Låt din kreativitet förbättra din jullunch

Denna julen har en utomhus lunch som är i synk med den allmänna stämningen av att bevara naturen. Förbättra den naturliga erfarenheten och göra din del för miljön utan att ge avkall på den skönhet och inredning av lokalen.

Följ dessa tips för att göra det mesta av omgivningen och bli överöst med komplimanger. Allt du behöver är att förstärka det befintliga tyger samtidigt som du spelar med dina små grå.

bling bling

Gör en baldakin av din gamla indiska saris samling som Zari kommer att öka eftermiddagen mötesplatsen. Du kan använda gamla Zari sarees som din mammas bröllop Benarasi sarees. Även sequined ljusa färgade sarees blir ett perfekt alternativ. Spänner från nätet till tunga silke och kära, är allt du behöver för att använda din mammas gamla Zari saris.

Inte av indiskt ursprung? Bara hoppa in i din närmaste indiska kompis – hon kommer att vara alltför glada att oblige dig med hennes bästa saris.

tyg målningar

Efter att sätta gardiner eller slöjor runt, kan du få den målad. Om färgen på gardinerna för tråkigt för naturen, gå vidare och tillsätt en skvätt färg med tyg målningar.

Du kan få samma gjort på överkast och kuddfodral för divanen också. Den textilfärg bör vara av god kvalitet eftersom det finns chanser att förstöra tyget med dålig kvalitet grejer.

porslin frågor

Om du tar så mycket smärta för dekoration, göra uppmärksam på små detaljer av porslin aspekten också. Försök att lägga till färg till lunching erfarenhet.

Satsa på ljusa färgade porslin set istället för de vanliga bleka vita. Ljusa färgade porslin läggs till roligt med en utomhus part.

Denna julen uppför sig inte som en puritan – snarare gå vidare med uppfinningar.

spegel tid

Du kan få små och medelstora spegel arbete på gardiner, dukar etc. Tanken är att se ganska lik temat Seesha (glas) partier i Dubai.

Medan välja mönster, tänk på dina krav. För ljusare tyg som chiffong eller netto, tungt arbete kan rekommenderas förutsatt att tyget inte får rivas. Vice versa för de tyngre tyger.

tabell dcor

Hålla upp med den festliga stämningen i jul, prova ett sortiment av allium med kaffier liljor och Irland klockor att förbättra inredningen middagsbordet. Håll blomsterarrangemang snyggt och färgglatt för att hänga med i julstämning.

blomsterarrangemang

Eftersom julen lunchen är utomhus, gå för blomsterdekoration i alla områden möjliga. Du kan sätta SISAS av rosa orkidéer på fållen av kapellet gränser.

Gå vidare och värd en dyning lunch denna jul!