låt inte intimitet glida bort från ditt äktenskap

Många par går skilda vägar eller ens skilsmässa, och det viktigaste skälet till detta är en brist på intimitet. Vissa par kan ha möjlighet att behålla sitt äktenskap mycket väl eftersom de bryr sig om varandra genuint, men andra par gör det dåligt. Ett bra äktenskap behöver en hel del arbete och hängivenhet. Det kan hända att både människor kommer att förändras när de söta tider förgå. Om du inte kan hantera förändringen, kan ni båda har dåliga känslor.

Därför är intimitet mycket viktigt i en förbindelse. Göra ett bra band mellan makarna är nödvändigt. Ett par måste spendera lite kvalitetstid att kommunicera och dela med varandra. Att låta din älskade alltid vet att du behöver honom eller henne kan styrka obligationen och hålla ditt äktenskap går. När du börjar fokusera mer på egen hand lever och försumma din make i mörkret, kan det ta din relation till randen av sammanbrott eller ens utomäktenskapliga affärer. Alla måste ges tillträde, än mindre mellan par. Så du bör uppskatta och stödja din make och vad han eller hon gör. Om några problem som du inte kan hantera egentligen hände, är det alltid bäst att söka hjälp från en parets terapeut i tid. Kom ihåg att inte lämna problemen där och hålla tyst, utan du ska vara aktiv för att göra något och säga något positivt för att rädda ditt äktenskap.

Du kan också konsultera en online-terapeut och få råd. Online terapi kommer att visa dig hur enkelt äktenskapet är och hjälpa paret fundera över varför de bestämde sig för att gå samman och vad de fortfarande kan göra för att förnya den gnista som verkar ha försvunnit dessa år. Lyckligtvis finns det några äktenskap som kommer att bryta ner kan sparas om paret konsultera en terapeut eller kurator i tid. Du verkligen kan göra det – förnya din intimitet och återuppväcka passionen du har förlorat. Lita på dig själv och du kan fortfarande ha ett underbart äktenskap.