letar efter sätt att få ditt ex tillbaka

Är du längtan efter den gamla goda tiden och hoppas att återuppväcka en förlorad romans? Är du intresserad av att ge en tumultartad relation en ny chans? Följ dessa steg beskrivs nedan och du kan lära dig att få honom tillbaka.

1 – Tänk först och främst är att tålamod är en dygd. Stressa inte någonting, utan snarare starta saker med en enkel liten när du passerar ditt ex, eller vinka och säga hej var så ofta. Du bör hålla ögonkontakt så att han vet att du kommunicerar med honom och inte med någon annan, men låt det inte gå mycket längre än så.

2 – Försök långsamt genomföra samtal i gång, gör ett försök att prata med honom när du kan. Kom ihåg att du bör hålla samtalet kort och ganska grundläggande i naturen. Inte avslöja för mycket, eftersom mystik är faktiskt ganska lite fascinerande för många män. Dessutom, om du stöter på honom på en fest eller ett socialt möte, om dina vänner kommer in i rummet, kan du överväga att avbryta samtalet för att gå tillbaka till dem. Detta kommer att låta honom veta att medan kommunikationen mellan er två är trevligt, han är inte din högsta prioritet just nu. Var inte rädd för att flirta lite här och där också.

3 – Håll den uppdaterad. Se till att du ser bra ut, och luktar gott, och att du håller saker och ting förändrats upp på ett ganska regelbundet för att hålla honom intresserad. Du bör lägga en tanke på ditt utseende eftersom behålla ditt utseende kommer att visa förtroende och respekt för dig själv och din kropp som är något som de flesta män tycker är ganska sexig och attraktiv.

4 – Var inte rädd för att kasta några ärliga komplimanger ute varje så ofta. Du kommer att vilja se till att ditt ex känns bra som helst han är runt omkring dig om du verkligen vill få ditt ex tillbaka. Prata om de goda tider som du och han tillbringat tillsammans, uppfostra goda minnen från det förflutna. Hjälp honom att komma ihåg några av de bästa höjdpunkterna från dagarna av din relation och njuta av reminiscing samtidigt arbetar för att få honom tillbaka.

Försök att bli ditt ex kompis först och främst, för om han vill ha dig tillbaka, kommer han slutligen låta dig veta. Var hans vän, öppna upp till honom, visa honom en trevlig tid, och om hans känslor för dig är återuppväckas, kommer han låta dig veta. Ta saker långsamt och inte agera alltför behövande. Istället bara spela det svalna och låt honom komma till dig. Om saker är tänkt att vara, kommer de att vara, och du kommer att lära dig att få tillbaka honom genom processen.