locka människor och få vänner genom att vara dig själv i denna autentiska sätt

Vad är din tanke att “vara sig själv”? Är innebörden av bilden, eller vad det nu är, som dyker upp i ditt huvud “vara tråkig”? Eller är det “vara något specifikt sätt”? Om du vill vara attraktiv, i ett få vänner sätt, att friska människor måste du vara dig själv. Vad jag menar när jag säger att det är att vara allt du kan vara. Vad betyder det ..? Det innebär att … håller ingenting tillbaka – låt ditt ansikte gör vad den skulle göra om du inte hålla tillbaka din naturliga uttryck genom att vara i ditt huvud att tänka på vad som kan hända och oroa alla möjliga saker som inte har hänt ännu, och kommer förmodligen aldrig att hända. När jag säger att vara sig själv menar jag vara giltiga.

Hur kan du vara så här ..? “Let ditt ansikte göra vad den skulle göra ..” ger en ledtråd. Ditt ansikte avgör ditt humör (tillsammans med några andra viktiga saker som jag inte kommer att gå in på här, inklusive din mentala röst och dina andetag). Om din emotionella spektrum består för närvarande av tre känslor, eller fem, eller … antalet spelar ingen roll – det antal känslomässiga nyanser som du upplever måste vara alldeles för stor för dig att räkna, eller för dig att ens urskilja. Vad menar jag ..? Jag menar att … vid varje givet ögonblick vad du naturligtvis skulle uppleva – om du “låter uttrycket hända” – består av en mix av olika rörelser … många olika nyanser på en gång, vilket innebär att du absolut inte kan sätta vad du nu känner i mapparna “happy”, “ledsen” eller någon annan mapp. Kanske du inte vet vad jag talar om, och så skulle inte jag hade du frågat mig för några månader sedan. Men nu vet jag. lita på mig om detta.

En metod som kan användas för att öppna upp den känslomässiga spektrumet, är följande …
Flytta fokus från huvudet, eller var det nu är, till ditt ansikte. Lägg märke till vad som händer i ansiktet, och observera vad som händer där. Försök inte att uttrycka allt i synnerhet – kom ihåg att det viktigaste är att du låter uttrycket hända, i stället för att styra ditt ansikte (ansikte går först, tänkte sekund). Nu … Rikta ditt ansikte i “olika riktningar”. Vad jag menar med detta är, så fort du känner dig själv om att falla tillbaka in i några gamla känslomässiga mönster – som du definitivt ha om din spektrum är begränsad – gå in i en ny riktning. För att göra detta, bara göra något annat med ditt ansikte … göra något med dina läppar, med ögonen – kort sagt: uttrycka dig något annorlunda.

Jag förstår om detta var abstrakt för dig – och jag tror inte att det kan se annorlunda ut från att bara läsa det, så det är viktigt att du prova det och få en känsla för vad jag menar. Jag hoppas att detta hjälper dig att få vänner, bli mer attraktiv för alla och att man blir mer äkta!