mitt ex dejtar någon annan

En fråga jag hör hela tiden är mitt ex dejtar någon annan vad ska jag göra? Tror du att de är över mig? Merparten av tiden mitt svar är nej och i fler fall än inte chanserna att få tillbaka med ditt ex är väldigt bra. Fortsätt att läsa för att se hur.

Chanserna är om direkt efter din bryta upp ditt ex börjar dejta jag skulle säga att de är förmodligen studsade med de är nuvarande förhållande. En definition av en rekyl är en relation som bara varar en kort tid.
Du är förmodligen ute på en relation som enbart kommer att pågå cirka 3 till 4 månader, vilket är bra för dig, och här är varför jag säger det.

I ett odds rebound relation är ditt ex är förmodligen ute efter att exceptionella någon som kan hjälpa dem att få över dig och de känner att vara i ett förhållande är precis vad doktorn beställde.
Men efter några månader av att vara tillsammans de börjar inse den person de är dating är inte den speciella personen som de hade hoppats på. När det händer dig ex kommer förmodligen att leta efter en väg ut ur det rebound relation och om du spelar den svalna ditt ex kommer att vara tillbaka med dig innan du inte det.

När du vill få ditt ex tillbaka när de träffar någon annan, är det viktigaste att komma ihåg ha tålamod även om det dödar dig inne. Får inte in någon konfrontation med det nya partner eller tala illa med ditt ex om det nya förhållandet
Inte berätta för dem att de gör ett stort misstag att vara med den personen. Genom att göra att du kommer att köra dem närmare varandra och längre bort från dig. Istället ge dem utrymme, engagera sig i andra aktiviteter som att gå ett gym för lite motion och även börja se dina vänner oftare och försöka få dig tillbaka till en normal livsstil.

Tiden för att göra ditt drag är när ditt ex rebound relation faller isär och det kommer att falla sönder. Det är när du måste vara där för att ge dem stöd och att visa dem hur mycket bättre du är än den person de var dating. Genom att spela dina kort rätt och vistas svalt oddsen är definitivt till din fördel om ditt ex ger dig en ny chans. Främst eftersom du inte sticka näsan i det förhållande och när saker föll isär du var där för dem när de behövde dig och de inser hur mycket bättre livet skulle vara med dig än utan dig.