myten om 5050 relationen

Jag vill tro att jag är kapabel att hantera det mesta. Jag har resursfil tre inches tjock. Jag har personliga mobilnummer människor allt från politiker till underhållare. Jag vet att en expert på nästan alla fält. Jag också generellt tror talat, jag är ganska känslomässigt stabil och kan vädret allt som kommer min väg, med ett undantag.

Jag har ingen coping mekanism för att hantera sjukdom, skada eller lidande för min älskade bästa vän Mozart mops. När jag säger nej coping mekanism, menar jag INGEN. Jag kom ansikte mot ansikte med det uppenbara brister i min förmåga att fungera den här veckan, eftersom Mozart är sjuk och jag är på allvar inte kan fungera väl, eller överhuvudtaget, i min värld.

Igår kväll var jag i sängen och försökte desperat att hålla tillbaka tårarna, och jag sa till min man, “jag vet inte var mina coping mekanismer har gått.”
David strök sött mitt hår och svarade, “Din coping mekanism lägger bredvid dig just nu.” Som sagt, han hade rätt. David är den enda del av mig som fungerar väl denna vecka. Han är min hjärna, min bankman, mitt förnuft, och min tröst. Han är min klippa. För att uttrycka det försiktigt, är David drar långt mer än sin andel av vikten i vår relation här veckan. För att vara ärlig, han drog mer än sin del många gånger tidigare. Jag gillar att tänka ibland gör jag samma sak för honom.

Föreställningen att relationer är 50/50 är klar skit. Denna vecka i min relation David gör 110% och jag är på väg mindre än 0. Förhoppningsvis kan jag återhämta lite under de närmaste dagarna. Om jag inte gör det, kommer det vara OK, eftersom så småningom kommer jag. Det bästa jag kan verkligen hoppas på är att under loppet av tid saker balansera ut. Alla som har varit i förhållande under en längre tid vet detta.

Min lysande man sa till mig väldigt tidigt i vår relation att kärlek är ett verb. Det är i görandet. Han bevisar det för mig om och om igen. Ibland gör är inte lätt, men det ändå kommer naturligt genom kärlek. Så jag antar att den moraliska av historien är enkel. Om du är i förhållande, och du planerar att hålla att gå, planerar att göra allt arbete ibland, 100% av det. Men skönheten i detta är när den dagen kommer att alla dina coping mekanismer misslyckas, om du är älskad väl, vet att chanserna är mycket höga, din coping mekanism skulle kunna stå, eller om bredvid dig.