nätet Penpals evolution

Brevvänner har i årtionden varit det främsta sättet människor runt om i världen har funnit nya människor i avlägsna platser för att samtala med per brev. Det har alltid varit en stöttepelare i utbildningssystemen när undervisa skolbarn nya språk. Under de senaste åren har vi sett dramatiska förändringar i sin omfattning och kommersiell påverkan med tillkomsten av otaliga penpal relaterade webbplatser.

Med intåget av Internet blev det slags förvirrande för människor som huruvida de fortfarande bör gälla personer som de e som en brevvän, uppenbarligen ordet brevvän förutsätter användning av skrivande. Under 1998 två skola barnen Fabian Köhler och Michal Gabrukiewicz startade den första on-line penpal plats och kallade det mailfriends.com som fortfarande höll den ursprungliga hänvisningen till användning av e-post och skapandet av internationell vänskap. Detta har kommit att bli en av de mest aktiva communities på nätet med otaliga platser nu anta begreppet mailfriend och använda den omväxlande med penpal att beskriva en on-line brevvän.

Vad som är ännu mer intressant är den crossover som skett mellan Brevvän, Dejting, sociala nätverk, forum och gemenskap webbplatser. Alla är i huvudsak samman i mycket liknande typer av platser med nästan identiska egenskaper och den enda verkliga skillnaden varit det sätt på vilket de väljer att vara förknippade med olika demografi.

Om du söker efter brevvänner på Google, kolla annonser på sidan, de är alla mest för dejtingsajter, om du går till en penpal webbplats som kör AdSense eller något av de andra annonsnätverk, 8 gånger av 10 kommer du att se annonser för dejtingsajter.

En sökning av brevvänner på google.com kommer tillbaka över 3.500.000 resultat och mailfriends återkommer otaliga platser med både mailfriends och brevvänner i titeln samt diverse andra termer som e-mailfriend, EPAL.

En sak är säker det är ett stort tillväxtområde som inte kan ignoreras med domännamn för både brevvän och mailfriend domännamn hämtning tusentals dollar på webbplatser domän auktion. Låt oss hoppas att detta inte pressa ut de ursprungliga koncept och genuin önskan för människor runt om i världen för att lära känna varandra på ett vänligt och platonisk sätt lära sig om varandras kulturer, språk och samhällen.