Om du vill få ditt ex tillbaka – bryta kalla honom.

Om du i verkligheten är allvar med att få ihop ditt ex och säkra tillbaka din kärlek, då måste du guida dig själv, att du inte gör vissa saker, som driver ditt ex bort från dig.

Och speciellt viktig sak är att ge varandra lite tid att lugna ner sig och att sätta dina tankar och känslor för. Jag förstår mycket väl, att du längtar efter ditt ex, som du tror, ??om du inte gör något direkt, kommer han vara borta för alltid.

En av de vanligaste misstag som människor gör, som tar hänsyn till att få tillbaka tillsammans med ex ringer flera gånger om dagen, lämnar meddelanden på telefonsvararen machine.In göra detta kan du bara inte uppskattar, hur mycket du får på nerver av ditt ex Han mer och mer blir en lutning bara att stänga av telefonen och skrota alla dina meddelanden, eftersom det hela upprör skiten ur honom och gör honom rasande.

Men genom att ständigt kalla honom tycker du inte att du försöker fånga hans uppmärksamhet och med lite tur få en chans att få honom tillbaka.

Tålamod är antalet en sak som kommer att ge dig bättre resultat på att få tillbaka tillsammans med ditt ex

Det är därför, måste du sträva efter att stänga av din hjärna till något annat. Det är inte lätt, jag vet, men fungerande. Och du måste göra det. Ring inte ditt ex för två eller tre veckor. Låt honom ha lite utrymme och bosätta sig ner. Det kunde hända, att han kommer att ringa dig själv efter lite tid att tänka över vad han kan förlora.

Ta hänsyn till, ju mer du visar uppmärksamhet till ditt ex genom att ringa honom mindre han kommer att vilja se eller höra från dig. När han börjar förstår att du kan överleva utan honom, att du håller på att le och gå vidare med ditt liv han kommer mycket ofta har en idé att ta kontakt med dig själv.

Så ta denna vägledning om board.DO inte att besvära dig EX i telefon hela den time.It inte kommer att få dig närmare att få tillbaka tillsammans med ditt ex.