om du vill vinna henne tillbaka

Om du verkligen är intresserad av att få henne tillbaka, det finns vissa steg som du kan vidta för att hjälpa dig att bli mer framgångsrika. Inte bara skjuta i mörkret och hoppas på det bästa, det är nog därför hon inte är intresserad av dig som hon brukade vara. Folk gör separat, men det behöver inte vara ett permanent arrangemang. Här är fem enkla tips att följa som kommer att låta din tjej vet att du fortfarande är intresserad av att vara en del av hennes liv, att du inte är en total idiot och att ni två kan möjligen återuppväcka den gamla flamma.

Ett. Nå ut och beröra henne. Om du vill visa henne att du fortfarande är intresserad, börja med att visa henne lite uppmärksamhet. Att vara ointresserad är inte det bästa sättet att visa henne att du är “mannen” och spelar svårfångad sällan fungerar i detta skede. Om du vill vinna henne tillbaka, kan subtila (inte obehagligt) berör visa henne att du fortfarande är intresserad.

2. Släpp en linje. Skicka ett mail för att hålla kontakten. Inte översvämma inte hennes inkorg med ständiga, vardagliga statusuppdateringar eller over-sörjig poesi. Om du inte hittar avslappnade sätt att kommunicera, kommer du inte att kunna få henne tillbaka. Om du vill vinna henne tillbaka, hålla kontakten, men inte krossa henne.

Tre. Bara ögon för henne. Håll dig borta från andra tjejer. Du kanske tror att hon förstår nog att sätta upp med din roaming ögat, eftersom du är “bara läsa på menyn”, men var tjejer vill vara den enda kvinnan för hennes man. Om du wan att vinna henne tillbaka, se till att hon vet att hon egentligen är.

4. Kom ihåg det. Behandla henne som prinsessan hon är (för dig) innebär minnas viktiga saker i hennes liv. Skriv ner det, maila den till dig själv, be din mamma att påminna dig, göra vad som krävs för att komma ihåg hennes födelsedag, årsdagen av din första dag, dagen hennes katt föddes eller vad är viktigt för henne. Om du vill vinna henne tillbaka, se till att om det är viktigt för henne, det är viktigt för dig.

Fem. Ring och text. Som med e-post, använda en viss frihet. Men når ut till henne. Kanske efter att ha varit med henne ett tag du har blivit självbelåtna och slutade låta henne veta vad som händer i ditt liv. Låt henne veta att du tänker på henne när du tänker på henne. Låt henne inte tänka mig att du är med någon annan (och inte vara ute med någon annan!). Om du vill vinna henne tillbaka, se till att hon vet att hon fortfarande är på ditt sinne ofta.

Det finns verkligen ingen exakt process eller recept som du kan följa för att vinna henne tillbaka, men dessa tips är några ganska tydliga förslag på saker som du förmodligen används för att göra, men nu har halkat av dig. Dessa tips är mestadels om kommunikation, vilket är avgörande för en relation. Det är viktigt att kommunicera, men det är också viktigt att inte överdriva.