överleva en upplösning-få ditt ex tillbaka efter en upplösning

Att överleva en upplösning kan vara en svår sak att göra. Speciellt när du är riktigt kär i ditt ex. Så, vad jag ska göra är att dela med dig vad du kan göra för att överleva din uppbrottet och hur du kan få tillbaka tillsammans med ditt ex.

På så sätt kommer du att kunna få din speciella någon tillbaka med dig.

Det första du måste göra när man överleva ett uppbrott är att ta ett steg tillbaka och ta ett djupt andetag. Jag vet att du antagligen förtvivlad och är sårbara just nu. Försök svårt att ta dig samman. En sak som du kan göra för att hjälpa dig är att gå ut med dina vänner.

Du borde gå ut och ha kul. Du borde nog inte dricka några alkoholhaltiga drycker just nu. Det kommer bara göra dig upprörd och få dig att bli känslosam. Istället bör du göra något kul som att gå ut och äta, gå på bio, eller bara umgås.

Nu, när överleva en upplösning, finns det några saker du kan göra för att reparera skadade relation med ditt ex. Det fina är, kan du göra det ganska snabbt. Några saker du kan göra just nu är att fokusera på ditt utseende (få en klippning, lite nya kläder, träning) och låt ditt ex vet att ni håller med uppbrottet.

Jag vet att kan tyckas lite kontraproduktivt, men det funkar. Medan du arbetar med dig själv, kommer du också att arbeta på att få ditt ex tillbaka. När ditt ex ser vad du gör och tänker på det faktum att du sa att du kommit överens med uppbrottet, det kommer att göra ditt ex vill ha dig tillbaka.

Du kommer att börja få telefonsamtal från ditt ex vill prata om saker och arbeta igenom eventuella problem som ni hade när ni var i en relation.

Dessa är några tips på att överleva en upplösning och om hur man får tillbaka med ditt ex. Om du menar allvar med att få ditt ex tillbaka, se till att du följer tipsen ovan.