råd om hur du får ditt ex tillbaka – 2 misstag att undvika

Närhelst det kommer till frågor av hjärtat, kan det vara komplicerat när man försöker få hjärtat i ditt ex tillbaka. Du bör alltid komma ihåg att normalitet är inte alltid en verklighet när det kommer till frågor av hjärtat. Den metod som du tror är rätt kan vara helt fel, faktiskt.

Kom ihåg att vad du säger och vad du kan antingen hjälpa eller hindra dig i din strävan att få hjärtat i ditt ex tillbaka. Många människor, när de försöker för denna uppgift, göra fel saker. Dessa två vanligaste gjort misstag är: agerar desperat och att vara alltför aggressiv.

misstag (1) – agerar desperat
Om du är en stark, nivå rubriken personen, försök att vara så. Gör inte dig själv i ett hål som du bara inte kan få ut av. Bli inte en svag sinnade idiot som agerar som om de inte kan göra något för sig själva. Stå på egna ben och visa ditt ex att du kan gå vidare i livet utan honom eller henne. Om du agerar behövande, är chansen att ditt ex kommer att köras och du kommer inte få slutresultatet du faktiskt vill.

misstag (2) – att vara alltför aggressiv
När du är skadad, får du defensiv och känner behov av att attackera alla och envar? När du känner avvisas, är det normalt att säga de otäckaste saker som kommer till ditt sinne. Du kanske också vill göra saker bara för att slå tillbaka mot dem. Detta är, utan tvekan, det vanligaste sättet att döda någon relation och någon chans att bli ihop med ett ex.
Tid och tålamod är en dygd när du vill ha råd om hur du får ditt ex tillbaka.

Kom ihåg att det inte är omöjligt att få hjärtat i ditt ex tillbaka, det kommer bara att ta tid. Hitta en plan som har prövats innan du göra det ensam. Vad du säger och vad du gör är alla mänskliga naturen, du behöver bara vägledning i denna fråga.

Den hjälp du behöver är “Magic of Making Up”, en utmärkt e-bok av T. Dub Jackson. I den i Magic för att göra hittar du några mycket enkla sätt och metoder som visar dig hur du får ditt ex tillbaka. De är vanligt förslag och verklig jordnära metoder även om en del vad okonventionella för att hjälpa dig att få ditt ex tillbaka i dagar – inte månader eller år. Den får ex tillbaka formel för människor som har en intensiv lust att ta reda på olika sätt att kompensera för deras förlust. De är inte alls svart magi men fungerar som magi för att få ditt ex tillbaka.

Det är därför det kallas magi att göra upp, en e-bok som kan göra dig njuta av den sanna känslan av kärlek helt förnyad och föryngrad. Detta magiska att göra upp fastställs alla nödvändiga ingredienser och enkla men okonventionella förfaranden som behövs för att få ditt ex tillbaka.