räkna ut varför din fru vill lämna

Räkna ut varför din fru vill lämna är något som inte utförs enkelt. Det är sant att du inte kan någonsin förstå en kvinna sinne. Samma är mitt fall, när jag uppskattar hennes vilja om jag säger “Hej älskling! Maten är riktigt smaskiga idag “! Hon bara svarar tillbaka, “du menar jag inte laga bra på andra dagar” även om jag inte menar det i verkligheten, men hon är den som tar det fel. Hur kan jag förtydliga mig själv och även om jag börjar klargöra, ger detta upphov till en enorm kamp mellan oss båda. Jag vet inte hur man ska reagera mot henne eller hur man ska hantera min relation med henne.

Fru vill lämna så är det något som saknas i er och er relation också. Båda makarna hållas ansvarig för att bryta upp någon relation. Du måste förstå att Hwy är hon planerar att lämna. Har hon vill ha lite utrymme från förhållandet? Eller är du stoppa henne från att göra något som kvinnor vill arbeta och du inte låta henne arbete av någon anledning. Detta kan vara en anledning bakom hennes beslut. Du måste ställa dina beslut på henne genom ett korrekt sätt, inte be henne att du är min fru och det är din plikt att säga ja till vad jag säger eftersom ingen kropp kan bära denna press på sig själv. Tänk bara genom att sätta dig själv i hennes ställe och sedan göra förslag eller order till henne.

Du ska kommunicera med henne ordentligt. Med riktig konversation jag menar ni båda behöver sitta i ett tomt rum och hon ska kunna förstå vad du säger, och du måste behöver för att få hennes synpunkt utan att dina synpunkter på sina tankar. Du måste få henne att inse att varför du vill ha det och varför du inte vill ha det, och sedan be henne om vad hon tycker om det och vad hennes svar på det. Försök att inte tjata henne själv.

Fru vill lämna, har du någonsin försökt att se denna fråga på djupet? Uppenbarligen ingen fru vill bryta upp sin familj och relationer med en tung orsak. Du måste lyssna på henne ordentligt eftersom hon kan ha försökt att tala om för dig någon gång att det som stör henne samtidigt som lever med dig och du misslyckades med att höra det uppmärksamt. Detta skulle vara mer irriterande för henne.