rebound relationer

Rebound relationer är svåra att förstå. De uppstår ofta när en av delägarna i ett nytt förhållande har nyligen kommit ut ur en långsiktig affär. Det tar lång tid för en att läka känslomässigt från en lång relation kommer till ett slut, särskilt om det inte har varit på vänskaplig fot. Rebound relationer hända ofta när personen i fråga vänder för känslomässigt stöd till en person som verkar förstår. Den tunna linjen mellan att vara vänner och vrida älskare ofta överträds. Detta beror på att tanken på att inte vara kär i någon kan vara svårt att smälta.

Du måste kunna förstå tydligt om du eller din nya kärlek är på uppgång. Analysera utifrån din nuvarande relation. Är du spendera en avsevärd tid moping om din tidigare relation eller jämförelser ritning mellan partnerna? Tror du ständigt på hur relationen kunde ha räddats? Tycker du det är svårt att gå till platser eller göra nya minnen med din nya partner bara för att du lever i det förflutna? I alla sådana fall, är du definitivt på uppgång.

I vissa fall kommer du att finna att detta är sant för din nya partner. Att kunna identifiera problemet kan ta ett tag. Efter detta måste du bestämma hur det kommer att påverka dig och om du kommer att kunna hjälpa din partner att komma över det tidigare förhållandet. Det är inte alltid så lätt som det ser ut. Det kan vara känslomässigt dränerande för båda sidor. Beroende på vem som är på uppgång, kommer den andra partnern måste hålla sina känslor på sparlåga och hjälpa andra att komma över sin smärta.

Vissa människor känner att rebound relation endast kan förvärra smärtan. I sådana fall är det bättre att steg bort från en ny relation. Om du är på uppgång och har insett detta, är det bättre att låta din nya partner känner och be om utrymme för att bedöma dina känslor. När du har de klart du kan känna att din partner är kanske inte rätt person för dig. Om det är din partner på rebound, förklara för dem försiktigt att en rebound relation inte kommer att hjälpa dem på något sätt. I själva verket kan det leda till att fler människor skadas. Om du är osäker på dina känslor och vill utvärdera dem utan att kliva ur relationen, sedan styra bort från engagemang. Du kommer att vara på väg mot en känslomässig katastrof om du gör.

Rebound relationer är inte lätt att hantera, men de måste göra, hålla en tydlig tredje persons perspektiv i åtanke.